Elleme. VoodooHDA eklemediğime göre bir şey biliyorum. Ses kalitesi, AppleALC'ye göre berbattır. VoodooHDA kullanılması gereken sistemler ya Ryzen ya da eski sistemlerdir. Onu da hallederiz. Biraz sabırlı ol.
Elleme. Voodoohda eklemediğime göre bir şey biliyorum. Ses kalitesi, AppleALC'ye göre berbattır. Voodoohda kullanılması gereken sistemler ya Ryzen'ya da eski sistemlerdir. Onu da hallederiz. Biraz sabırlı ol.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Benim sana attığım config ve EFI'lerde bu dosya yok, sebebi bu. EFI'de düzenleme mi yaptın? Eski config ile sistemi bootlayıp, bu dosyayı OC/Drivers içerisinden bul ve sil. Sonra verdiğim ile tekrar dene. Ayrıca bu dosya ne alaka? Eski sistemler için bu.
Benim sana attığım Config ve EFI'lerde bu dosya yok, sebebi bu. EFI'de düzenleme mi yaptın? Eski Config ile sistemi bootlayıp, bu dosyayı OC/Drivers içerisinden bul ve sil. Sonra verdiğim ile tekrar dene. Ayrıca bu dosya ne alaka? eski sistemler için bu.
Benim sana attığım Config ve EFI'lerde bu dosya yok, sebebi bu. EFI'de düzenleme mi yaptın? Eski Config ile sistemi bootlayıp, bu dosyayı OC/Drivers içerisinden bul ve sil. Sonra verdiğim ile tekrar dene. Ayrıca bu dosya ne alaka? eski sistemler için bu.
Hayır, onlara dokunma. Sen yanlış configi test etmişsin. Zira:
Karıştırmış olabilirsin. Benim verdiğimi başka bir konuma indir, ayırt etmeni sağlar. Veya klasör oluştur istersen.
Hayır, onlara dokunma. Sen yanlış Config'i test etmişsin. Zira: Eki Görüntüle 1255039
Karıştırmış olabilirsin. Benim verdiğimi başka bir konuma indir, ayırt etmeni sağlar. Veya klasör oluştur istersen.