Çözüldü GT 1030 ekran kartı, ses tanıtma ve USB'siz boot

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
macOS supplemental Update denilen işlemi yapmak zorundasın. Yani sistem tercihleri > güncelleştirmeler üzerinden yapabiliyor olman lazım.

Ekran Resmi 2021-12-29 08.10.56.png

Bumu hocam?

O güncelleştirmeyi kur, sistemi yeniden başlat. Attığım terminal kodunu boş ver, yeni bir şey deneteceğim.

Tamam. Eskiden farklı bir siteden imaj almıştım onda yeterli hafıza yok diyordu 200GB boş alan olmasına rağmen. Şimdi bu sitedeki imajı kullanıyorum bakalım olacak mı :)

Anlamadım, tekrar mı kurulum yaptın yoksa tekrar mı kuracaksın?

Tekrar kurulum yaptım yaklaşık 4 saat önce.
@tristessehivernale hocam bunda da şöyle garip bir şey var güncelleme indiriliyor sonra yeniden başlat dediğim zaman siyah ekranda sadece mouse görünüyor. Bilgisayarın yeniden başlatma tuşuna bastığım zaman direkt MacOS'a dönüyor.

Son düzenleme:
OpenCore'da MacOS'a dair bir seçenek gelmiş olması lazım, kontrol edebilir misin? Kasadaki reset tuşuna basınca mı MacOS'a dönüyor?

Hocam o siyah ekranda biraz bekleyince güncelleme yeri geldi şu an güncelliyor bakalım ne hatası verecek bu sefer.
@tristessehivernale disk hatasını kuruluma başladıktan 1-2 saniye sonra veriyordu. Şimdilik öyle bir hata gözükmüyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı