GT 1030 ETS 2 Düşük FPS Sorunu

Emircan12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende GT 1030 var. Normalde ETS 2 testlerine bakıyorum adamlar 1080p'de 70-80 FPS alırken ben 720p'de o FPS'i zor alıyorum. Bir şey fark ettim, şehir içinde 20 FPS veriyor oyun. Ben de MHz yükselteyim dedim. Yükseltim ve oyuna girince 1 saniyeliğine donma oldu ve FPS şehir içinde 60 70 arası değişiyordu. 10 saniye sonra yine 20 FPS'e düştü. Hep böyle oluyor. GTA 5'de en yüksek ayarlarda MSAA 2X 720p'de 40 50 arası FPS veriyor. Ama ETS 2'de böyle sorun var, sizce neden olabilir? 4 GB RAM var ve Intel Xeon E5450 işlemci var. İşlemci darboğaz da olmuyor, ısı değerleri de gayet güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık durumları nedir?

Euro Truck Simülatör 2 optimizasyon özrü olan bir oyundur.
Zaten kullandığınız ekran kartı giriş seviyesi bir kart o yüzden bazı ayarları kısmanız da fayda var.
Aşağıda gözüken ayarları kapatmanızı öneririm.
d.jpg

SCS Software'nin kendi topluluğunu verdiği en berbat söz bir daha ETS oyunu yapmayacağımız ve 2. oyun üzerinden güncellemeler ile devam edeceğimiz yönündeki açıklamasıdır. Adamların oyun haritasının temelinde ışıklandırma olmadığı için optimizasyon bile yapılamayan HDR adı altında geçen Bloom efektini zorla insanlara dayattığı için bu oyuna DX11 desteği'de gelse temeldeki harita ışıklandırma ile yapılmadığı sürece oyun hem HDR olmadan karanlık bir yapıda oynanacaktır. Hemde en ufak sorunu çözmek için aşırı derecede uğraşmaları gerekiyor. Kısacası motor ve oyun haritası temelli değişmediği sürece FPS problemleri yaşanmaya devam edecektir.
ETS 2 Fanboyları yeni oyun için aşırı bir baskı yapmadığı sürece bu oyunun eski oyun motoru ile böyle FPS problemleri yaşanmaya devam edecektir.
Aşağıdaki video ne kadar rezalet bir optimizasyon'a sahip olduğunun kanıtıdır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı