GT 1030 kasıyor ve donuyor

yunus19

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar;

Geçenlerde forumda ekran kartı tavsiyesi istemiştim tavsiyeler ve benim de kafama yatan yeni ekran kartı aldım: MSI Aero ITX 2 GB 1030 fakat ekran kartını taktıgım zaman bilgisayar masaüstünde vs. kasmaya ve donmaya başladı. Format attım, driverleri güncelledim ama nafile. Görev yöneticisinin performans kısmından baktıgım zaman çok fazla bellek kullandıgını görüyorum. Ekran kartı takılmadan önce boşta masaüstünde 600 700 MB kullanırken şu anda 1.50-1.70 GB'lar kullanıyor. Neden olur? Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sistemim.
İşlemci: Intel(r) Pentium(r) D CPU 2.80GHz.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 6200 turbocache(tm) 256, 0 MB. A güncellendi MSI Aero ITX 2 GB 1030.
RAM: 2 GB (sanırım DDR2)
Anakart: 775I945GZ.

Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler Windows 7 32 Bit kurup Driver Booster gibi programları kullanmadan tekrar deneyeceğim tekrar teşekkürler...

Bence onun yerine Windows 8.1 Single Language kurun. Ya da Windows 8.1 Home kurun. Bu ikisinden biri kurulursa hiç sorun kalmaz.

Bence onun yerine Windows 8.1 Single Language kurun. Ya da Windows 8.1 Home kurun. Bu ikisinden biri kurulursa hiç sorun kalmaz.
Tamamdır win 7 32 bitte istedigim sonucu alamassam win 8.1 lere geçerim dediginiz gibi.
Evet

dediginiz gibi yaptım ve bariz fark ortada çalıştıgım için geç uyguladım ama sonuç bayağı iyi tek sıkıntı büyük ihtimalle işlemcim darbogazda GT 1030 gibi bir ekran kartı Metin 2'de kasma donma yapıyor işlemciden anlamıyorum bu anakarta daha iyi bir işlemci modeli var mıdır acaba.
Dostum o ekran kartının o işlemci ile %20'sini falan kullanırsın yani sana öyle söyleyeyim desteklediği en iyi işlemci e 4700 Letgo'da bulabilirsin 20-30 TL'ye bir de 2 GB RAM al en azından internette falan donma yapmaz LoL falanda oynarsın düşük ayarlarda minik bir lagla tabi ki sana kalmış arkadaşların dediği gibi bu arada 32 Bit bir format atın program yerine Windows Update açıp oradan güncelleseniz daha iyi olur.
önerdiginiz işlemci anakartımla uyumlumudur acaba ?

Son düzenleme:
Hocam konuyu hortlatmayayım ama soylemeden edemiyorum o işlemci bu ekran karta yetersiz. Darboğaz yaptiği için FPS düşüktür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı