GT 1030 OC sonuçları iyi mi?

GMC Denali

Hectopat
Daha fazla  
SS'de 56 derece demiş ama 2 dakika sonra 75'e çıktı. Kart fanlı model. Napayım düşüreyim mi değerleri?

1658770927429.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapanmıyorsa afterburner monitöründe saat hızında anlık düşüş görmüyorsanız,

Kısacası pc kapanmıyor, mavi ekran vermiyorsa sıkıntı yok. Funmark ile stres testine sokun pc yi 15-30 dk falan bir şey olmazsa olmaz.

Ama benden size tavsiye madem oc yaptınız, ve madem benim gibi pimpiriklisiniz ki konu açtınız, ekran kartını macunu temizleyin kasayı tozdan temizleyin, mümkünse de ekran kartı fan ayarını oyuna girince fulleyin rahat edersiniz.

Kapanmıyorsa afterburner monitöründe saat hızında anlık düşüş görmüyorsanız,

Kısacası pc kapanmıyor, mavi ekran vermiyorsa sıkıntı yok. Funmark ile stres testine sokun pc yi 15-30 dk falan bir şey olmazsa olmaz.

Ama benden size tavsiye madem oc yaptınız, ve madem benim gibi pimpiriklisiniz ki konu açtınız, ekran kartını macunu temizleyin kasayı tozdan temizleyin, mümkünse de ekran kartı fan ayarını oyuna girince fulleyin rahat edersiniz.
Temizliği yeni yaptım, sadece ekran kartında macun yok bildiğim kadarıyla. İlk aldığımda bios güncellemesi için bilgisayarcıya götürmüştüm. Macun koymuştur belki içini açıp. Kart 0 idi.

5 FPS için değmez diyenler var, varsayılana mı çevirsem?

Ben hiç bir bilgisayarcının ekran karıt macununu değiştirdiğini görmedim.

5 fps için değmez o ayrı konu, zaten 1030`un ne kadar canı varda oc yapıcan oda ayrı konu :D
Bence boş ver gereksiz güç dağıtım bölümüne zarar falan verirsin

Ben hiç bir bilgisayarcının ekran karıt macununu değiştirdiğini görmedim.

5 fps için değmez o ayrı konu, zaten 1030`un ne kadar canı varda oc yapıcan oda ayrı konu :D
Bence boş ver gereksiz güç dağıtım bölümüne zarar falan verirsin
PSU 500 W ya bişey olmaz :d neyse ocli birakicam. Bf1 oynarken 30 yerine 40 yapıyo.

Yok güç dağıtım derken psu değil ekran kartının kendi güç dağıtım bölümü, ekran kartıda küçük bilgisayar aslında.
Uzun uzun testlerden sonra diyebileceğim şu: OC'siz hava sıcak olduğundan dolayı 70-75. OC'li 80 Max. Ama havanın aşırı sıcak olduğunu unutmayalım. Kışın bakalım nasıl olacak.

@fixed0 bunlardan daha yüksek değerlere çıkabilirsin. Önemli olan ekran kartı fazla ısınıp pcyi kapatmasını yeter ki.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı