GT 1030 Oyunlarda GPU Clock düşüşü

Hakan3544

Hectopat
Sistemim:
  • İşlemci: i5-750
  • Ekran kartı: GT 1030
Geçen günlerde driver güncelledim ve sonrasında oyunlarda 1266 MHz olması gereken GPU clock 899 MHz'e düşüyor ve haliyle FPS de düşüyor. Örneğin 60'tan 30'a 20'ye. Çözüm yolu nedir?

Sistemim:
  • İşlemci: i5-750
  • Ekran kartı: GT 1030
Geçen günlerde driver güncelledim ve sonrasında oyunlarda 1266 MHz olması gereken GPU clock 899 MHz'e düşüyor ve haliyle FPS de düşüyor. Örneğin 60'tan 30'a 20'ye. Çözüm yolu nedir?
Seninle tıpatıp aynı sistemleri kullanıyoruz işlemcinin aynısından bende de var ve bende GT 1030 kullanıyorum ekran kartının modeli nedir ?

Seninle tıpatıp aynı sistemleri kullanıyoruz işlemcinin aynısından bende de var ve bende GT 1030 kullanıyorum ekran kartının modeli nedir ?
Ben de sizin konularınızı takip ediyordum. Ne zaman yazarsınız diye bekliyordum.😂
Ekran kartı modelim MSİ GT1030 2GH modeli, low profile olmayan pasif soğutuculu model.
İstersen güncelledigin driver'i DDU ile temiz bir şekilde sil geri eski driver i kur bu tam olarak hangi donanımın driveri eğer ekran kartından bahsediyorsan en güncel driver olan 430.64 sürücü sürümü kurulu eski drivere göre daha da performans arttı [emoji848]
Benimki de aynı sürücü hatta nvidia experience'tan kurdum temiz kurulum olarak fakat aklıma geçen günlerde yediğim ufak bir halt kurcalıyor ondan mı oldu diyorum.
Düşük PSU'lu Sisteme Takılan Ekran Kartının Görüntü Vermemesi - Technopat Sosyal Yediğim halt bu.

Adsız.png
fsScreen_2019_05_18_01_04_15.png

Garip bir şekilde normale döndü.
Bir şey anlamadım.
Yarın gün içerisinde oyun oynarken düşerse tekrar fotoğraflarını atarım.
Isınma sorunu da olabilir
Yok en fazla 70 derece gördüm.
Nvidia Denetim Masasından güç yönetimi modunu Optimum güce ayarliysa maksimum performansı tercih et'i seçin
Bunu nasıl seçeceğim. Bende güç yönetimi diye bir şey yok "Görüntü ayarlarını ön ayarla yap" var orada kalite ve performans seçeneği bulunuyor. Benimki "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçili.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı