Seninle tıpatıp aynı sistemleri kullanıyoruz işlemcinin aynısından bende de var ve bende GT 1030 kullanıyorum ekran kartının modeli nedir ?Sistemim:
Geçen günlerde driver güncelledim ve sonrasında oyunlarda 1266 MHz olması gereken GPU clock 899 MHz'e düşüyor ve haliyle FPS de düşüyor. Örneğin 60'tan 30'a 20'ye. Çözüm yolu nedir?
- İşlemci: i5-750
- Ekran kartı: GT 1030
Ben de sizin konularınızı takip ediyordum. Ne zaman yazarsınız diye bekliyordum.Seninle tıpatıp aynı sistemleri kullanıyoruz işlemcinin aynısından bende de var ve bende GT 1030 kullanıyorum ekran kartının modeli nedir ?
Benimki de aynı sürücü hatta nvidia experience'tan kurdum temiz kurulum olarak fakat aklıma geçen günlerde yediğim ufak bir halt kurcalıyor ondan mı oldu diyorum.İstersen güncelledigin driver'i DDU ile temiz bir şekilde sil geri eski driver i kur bu tam olarak hangi donanımın driveri eğer ekran kartından bahsediyorsan en güncel driver olan 430.64 sürücü sürümü kurulu eski drivere göre daha da performans arttı [emoji848]
Yok en fazla 70 derece gördüm.Isınma sorunu da olabilir
Bunu nasıl seçeceğim. Bende güç yönetimi diye bir şey yok "Görüntü ayarlarını ön ayarla yap" var orada kalite ve performans seçeneği bulunuyor. Benimki "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçili.Nvidia Denetim Masasından güç yönetimi modunu Optimum güce ayarliysa maksimum performansı tercih et'i seçin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.