GT 1030 sistem için işlemci önerisi

Teşekkür ederim
Rica ederim de hocam son bir şey söyleyecem kimseye pc toplatmayın gidin vatan gibi yerlerden hazır alın en azından mağdur olmazsınız oradakiler daha bilgililer. Ben sizin işlemcinin 2 katı güçlüsüyle gt 630m sistem kullanıyordum o işlemci gt 1030 a hayatta yetmez o işlemciyi veren cahil biri olmalı.

Rica ederim de hocam son bir şey söyleyecem kimseye pc toplatmayın gidin vatan gibi yerlerden hazır alın en azından mağdur olmazsınız oradakiler daha bilgililer.
yok ben 2.el internetten ucuza bulmuştum pc yi aldım bi kaç ay idare ettim ekran kartı amd r5 230 2 gb idi internetten baktım gt 1030 daha iyi dedi ucuza buldum onada ama ekran kartı gayet iyiydi taktırmak için yolladım fln ana kart uyuşmuyor dedi baştan aşşağı değişti parçalar olay böle başladı ama bi kaç sene böle durursam umarım yeni pc alırım

yok ben 2.el internetten ucuza bulmuştum pc yi aldım bi kaç ay idare ettim ekran kartı amd r5 230 2 gb idi internetten baktım gt 1030 daha iyi dedi ucuza buldum onada ama ekran kartı gayet iyiydi taktırmak için yolladım fln ana kart uyuşmuyor dedi baştan aşşağı değişti parçalar olay böle başladı ama bi kaç sene böle durursam umarım yeni pc alırım
İnşallah hocam iyi akşamlar:)

Darboğaz işlemci güçlü olunca değil ekran kartı işlemciye oranla güçsüz olunca oluyor.
İşlemcinin ekran kartına göre güçlü olmasında bir problem yok.

gta 5 gibi bir oyun kaldırırmı

7.000 çok değilmi baktım şimdi internetten
Evet gta 5 rahat kaldırır.
Yok la i5 9400f o kadar pahalı değil işlemciden mi bahsediyorsun? Toplam diyorsan evet Ram Anakart vs ekleyince bulabilir o fiyatları. Piyasayı takip etmedim
Açıkcası ben i5 9400f önerirken fps bazlı ve genel işlemciyi ele aldım.
Bilgisayar donanımları konusunda çok bilgili değilim, bilgili arkadaşlardan sor soruştur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı