Gaming masaKaç liraya alacaksınız?
Çok teşekkür ederim.Bu arada izoly veya turbox marka bir kasa ise, içindeki PSU'ya dikkat edin. Eve C4 sokmayın. Uçuk kaçık beklentileriniz olmadığı için, 2. Nesil de olsa o işlemci ve ekran kartı size yeter zaten.
Gaming masa.
Klavye - fare.
21.5inç monitör.
Mouse pad.
Direksiyon seti.
Kulaklık.
Kasa.
Hepsi 4.600 TL acil nakit ihtiyacı sebebi ile satılıkmış.
Çok teşekkür ederim.
Çok araştırdım ama maalesef bulamadım sanırım benden kaynaklı bir sıkıntı sonuç olarak bu akşam sistemi alıyorum. İlginiz için teşekkür ederim.Ben sizin yerinizde olsam 4.600 TL'ye almazdım bu sistemi
5.000 TL'ye da iyi sistem bulursunuz sıfır.
Şu an pazarlık ile 4.200 TL ye alıyorum zaten bütçem de bu civarlardaydı.Ben sizin yerinizde olsam 4.600 TL'ye almazdım bu sistemi
5.000 TL'ye da iyi sistem bulursunuz sıfır.
Çok araştırdım ama maalesef bulamadım sanırım benden kaynaklı bir sıkıntı sonuç olarak bu akşam sistemi alıyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Şu an pazarlık ile 4.200 TL'ye alıyorum zaten bütçem de bu civarlardaydı.
Eğer direksiyon seti G29 veya G920 filan gibi 2000TL'lik bir set değilse fiyat maalesef aşırı pahalı hocam. Hayırlı olsun diyelim.Çok araştırdım ama maalesef bulamadım sanırım benden kaynaklı bir sıkıntı sonuç olarak bu akşam sistemi alıyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Şu an pazarlık ile 4.200 TL ye alıyorum zaten bütçem de bu civarlardaydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.