1000 TL için 2. el toplaman lazım i5 2400 bulabilirsen bir bakabilirsin anakart vb şeylerde sığar içine. Ben kullanıyorum i5 2400S bence gayet iyi ama bundan bir Ryzen performansı beklersen hayal kırıklığına uğrarsın. Kendi APU ile LoL 1080p Low med 60 FPS oyunatıryordu. GT 1030 ile bence orta seviye bir performans sağlar. Ya da R3 1200 aralarında fazla fark yok ama daha güncel r3.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
50-60 TL'ye de 2.el olarak boş bir kasa alırsın. En aşağı fiyata bulabildiğim parçalar bunlar. Toplam 1100-1200 TL falan tutuyor.
Evet haklısiniz bence sizin önerdiğiniz sistem gayet iyi ama arkadaş bir tik daha düşük Watt PSU bulabilirse SSD'nin boyutunu bir tik daha yükseltebilir belki gerçi SSD var demişti.
Yine pek bir şey değişmiyor hocam, zaten bütçeyi bir tık aşmıştım. İsterseniz anakartı B450 ile değiştirebilirsiniz veya PSU'yu falan sıfır tercih edebilirsiniz fakat Upgrade yapılmayacak demişsiniz zaten. GT 1030 için daha fazlası bana kalırsa gereksiz masraf.
Yine pek bir şey değişmiyor hocam, zaten bütçeyi bir tık aşmıştım. İsterseniz anakartı B450 ile değiştirebilirsiniz veya PSU'yu falan sıfır tercih edebilirsiniz fakat Upgrade yapılmayacak demişsiniz zaten. GT 1030 için daha fazlası bana kalırsa gereksiz masraf.
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Power ve kasa çıkma bir şeyler ayarlayabilirsiniz.
Power kasa kaliteli olsun derseniz işlemciyi ikinci el almanız gerekecek.
Ayrıca anakartın aynası yok soğutucu almayacağınız için gerek de yok.