GT 1030 sistem önerisi

1000 TL için 2. el toplaman lazım i5 2400 bulabilirsen bir bakabilirsin anakart vb şeylerde sığar içine. Ben kullanıyorum i5 2400S bence gayet iyi ama bundan bir Ryzen performansı beklersen hayal kırıklığına uğrarsın. Kendi APU ile LoL 1080p Low med 60 FPS oyunatıryordu. GT 1030 ile bence orta seviye bir performans sağlar. Ya da R3 1200 aralarında fazla fark yok ama daha güncel r3.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

50-60 TL'ye de 2.el olarak boş bir kasa alırsın. En aşağı fiyata bulabildiğim parçalar bunlar. Toplam 1100-1200 TL falan tutuyor.

Hocam bu iyi gibi ama PSU'su fazla gibi geldi zaten GT 1030 30W güç tüketiyor anca PSU'yu düşürüp işlemciyi falan çıkartabiliriz.

Daha ucuza PSU yok, VX Plus PSU için fiyat gayet iyi. Gidip 100 TL'ye PSU alsan oradan artan 70 TL ile SSD hariç başka hiçbir parçayı yükseltemezsin.

Evet haklısiniz bence sizin önerdiğiniz sistem gayet iyi ama arkadaş bir tik daha düşük Watt PSU bulabilirse SSD'nin boyutunu bir tik daha yükseltebilir belki gerçi SSD var demişti.

Laptopumda SSD mevcut onu almaya karar verdim. Önerinizi SSD'yi çıkarıp düzenleyebilir misiniz rica etsem?

Yine pek bir şey değişmiyor hocam, zaten bütçeyi bir tık aşmıştım. İsterseniz anakartı B450 ile değiştirebilirsiniz veya PSU'yu falan sıfır tercih edebilirsiniz fakat Upgrade yapılmayacak demişsiniz zaten. GT 1030 için daha fazlası bana kalırsa gereksiz masraf.

Yine pek bir şey değişmiyor hocam, zaten bütçeyi bir tık aşmıştım. İsterseniz anakartı B450 ile değiştirebilirsiniz veya PSU'yu falan sıfır tercih edebilirsiniz fakat Upgrade yapılmayacak demişsiniz zaten. GT 1030 için daha fazlası bana kalırsa gereksiz masraf.
Çok teşekkürler. Ölü bir sistem zaten geliştirmeyeceğim.

Power ve kasa çıkma bir şeyler ayarlayabilirsiniz.
Power kasa kaliteli olsun derseniz işlemciyi ikinci el almanız gerekecek.
Ayrıca anakartın aynası yok soğutucu almayacağınız için gerek de yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı