Baran Toprak koç
Hectopat
Besler.Geçici olarak uzay kasa yapsak. hazır bir SSD'im de var kullanmadığım bir cihazda onu da çıkarsak.
1030'u besler mi?
Besler.Geçici olarak uzay kasa yapsak. hazır bir SSD'im de var kullanmadığım bir cihazda onu da çıkarsak.
1030'u besler mi?
Geçici olarak uzay kasa yapsak. Hazır bir SSD'im de var kullanmadığım bir cihazda onu da çıkarsak.
1030'u besler mi?
Önerinizi bekliyorum o zaman.Besler.
Sizden de bekliyorum öneri.SSD ve kasa çıkartır isek en az 1900/2000
Geçici olarak uzay kasa yapsak. Hazır bir SSD'im de var kullanmadığım bir cihazda onu da çıkarsak.
1030'u besler mi?
Önerinizi bekliyorum o zaman.
Sizden de bekliyorum öneri.
60 FPS alabilir miyim eski yapsanız?
İlerleyen zamanda yapabilirim.Bence o aynı RAM'dan bir tane daha al. Dual channel önemli.
Önerilere açığımOhoo geçersiniz bile tek sıkıntı RAM'iniz tek 8'li RAM bunun için kaliteli bir anakart gerekiyor bu sefer islemcininde yükselmesi gerekiyor.
Bütçemi zorlamayı deneyebilirim siz önerin.Eski işlemciler konusunda çok bilgim yok 2000 TL bütçe ile isterseniz toplayabilirim?
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
50-60 TL'ye de 2.el olarak boş bir kasa alırsın. En aşağı fiyata bulabildiğim parçalar bunlar. Toplam 1100-1200 TL falan tutuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.