GT 1030 sistemde 165 Hz monitör çalışır mı?

okankose

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1920x1080 165 Hz bir monitor alacağım fakat kullandigim ekran karti NVIDIA GT 1030 bu ekran karti 165 Hz desteklemez diyorlar. Boşuna monitor almak istemiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Kullansa bile o kadar FPS üretmiyor ki ekran kartı.
Hertz ile FPS farkına bak, sonra mesaj yaz dostum. Yüksek Hz monitör alması için illa yüksek FPS alması gerekmiyor. Yüksek Hz monitörün farkını masaüstünde mouse imlecini hareket ettirirken bile hissediyorsun.

Sonuçta oyun akıcılığı için bir değişiklik olmayacak. Diye düşündüm.

Hertz ile FPS farkına bak, sonra mesaj yaz dostum. Yüksek Hz monitör alması için illa yüksek FPS alması gerekmiyor. Yüksek Hz monitörün farkını masaüstünde mouse imlecini hareket ettirirken bile hissediyorsun.

Kullansa bile o kadar FPS üretmiyor ki ekran kartı.

Dediğiniz doğru ama bence alması yine de mantıklı olur. Geleceğe yatırım gibi. Bir de GT 1030 GDDR5 çok kötü bir ekran kartı değil. Valorant CS Minecraft gibi oyunlarda rahatlıkla o FPS'leri alacağını düşünüyorum. Gsync destekliyorsa gsync açıp 100fps civarı aldığı oyun bile daha akıcı olur.

Alternatif olarak eger monitörünüz varsa hali hazirda ve sistem parcalari uygunsa ekran kartini satip mönitör parasini üstüne koyup daha iyi bir kart da alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı