Hertz ile FPS farkına bak, sonra mesaj yaz dostum. Yüksek Hz monitör alması için illa yüksek FPS alması gerekmiyor. Yüksek Hz monitörün farkını masaüstünde mouse imlecini hareket ettirirken bile hissediyorsun.Kullansa bile o kadar FPS üretmiyor ki ekran kartı.
Hertz ile FPS farkına bak, sonra mesaj yaz dostum. Yüksek Hz monitör alması için illa yüksek FPS alması gerekmiyor. Yüksek Hz monitörün farkını masaüstünde mouse imlecini hareket ettirirken bile hissediyorsun.
VG249Q1A fiyat olarak diger soylediginiz modellere gore bu bana daha uygunTavsiye etmem, ghosting sorunları çok olan bir model. G2422HS, 24GN600-B, VG249Q1A gibi modellere bakılabilir.
Kullansa bile o kadar FPS üretmiyor ki ekran kartı.
Sonuc oladaVG249Q1A fiyat olarak diger soylediginiz modellere gore bu bana daha uygun
Sonuç olarak ben VG249Q1A bu manitoru aliyorum sistemime uygunsaVG249Q1A fiyat olarak diger soylediginiz modellere gore bu bana daha uygun
Mantıklı evet ama 2. Monitor olarak kullanirim diye düşünüyorum suanki monitörüAlternatif olarak eger monitörünüz varsa hali hazirda ve sistem parcalari uygunsa ekran kartini satip mönitör parasini üstüne koyup daha iyi bir kart da alabilirsiniz.
minecraft valorant için alacaksa üretirKullansa bile o kadar FPS üretmiyor ki ekran kartı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.