GT 1030 sistemde Apex Legends 30 FPS'in altına iniyor

İşletim sistemi
Windows 10

Berkelium

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4GB DDR3 CL değerini bilmiyorum - 8GB DDR3 CL16 - 1600MHz Markaları farklı
SSD veya HDD modeli
SSD Gigabyte 120GB - HDD Toshiba 1TB 7200RPM
Ekran kartı
MSI GT1030 Aero Itx
Anakart
ASUS K30AD_M31AD_M51AD
İşlemci
i5-4440
Apex oynarken ilk maçta sorun yok ancak sonraki maça girdiğimde normalde aldığım FPS'in 30 FPS altında almaya başlıyorum. İnternette de fazla çözüm yok bu sorunla karşılaşan fazla kişide yok. Sadece 2 tane çözüm denedim ama olmadı:

+Fps_max 100 (Steam başlatıcı ayarına yazdım.)

Technopat Sosyal'de de bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Apex oynarken ilk maçta sorun yok ancak sonraki maça girdiğimde normalde aldığım FPS'in 30 FPS altında almaya başlıyorum. İnternette de fazla çözüm yok bu sorunla karşılaşan fazla kişide yok. Sadece 2 tane çözüm denedim ama olmadı:

+Fps_max 100 (Steam başlatıcı ayarına yazdım.)

Technopat Sosyal'de de bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Bir de MSI Afterburner ile baktığımda ekran kartı ve işlemci kullanımı-sıcaklığı normal

Durumunun çok da extrem olduğunu düşünmüyorum. YouTube'da aynı sistemde 1080p Low ayarlarda 30 FPS'in altında oynuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarınızdaki işlemci fena değil ancak ekran kartı çok zayıf kalıyor. En azından ekran kartını geliştirerek çok daha rahatlatabilir siniz. Böyle bir sisteme dayanarak 60Hz monitör kullandığınızı varsayıyorum. 60FPS'nin altında almayacak ekran kartları vardır. Örneğin hiç değilse GTX 750 Ti alarak 60FPS sınırlarında oyununuzu oynayabilirsiniz. 2. el fiyatı 850-100 TL.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTX 1050 alarak ta 60FPS'nin üstüne çıkabilir, diğer oyunları da oynamakta zorluk çekmezsiniz. 2. el fiyatı 1200-1500 TL.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı