GT 1030 sistemde Valorant düşük FPS veriyor

omsenturk53

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Önceden bir tane MSI GT 1030'um vardı Valorant'ta yüksek ayarlarda 90 FPS oynuyordum.
Şimdi Gigabyte GT 1030 aldım ama FPS 50 üstüne çıkamıyor. Sürekli drop yiyorum. GPU %20'den yukarı çıkmıyor.
Sistem özellikleri.
Athlon 2 X4 640.
8 GB RAM.
GT 1030.

Çok bir bilgim yok ama fikrimi isterseniz sizinle paylaşayım: Yukarıda bahsettiğine göre %20 kullanıma göre darboğaz yapabilir işlemci çok ısındığından drop yiyor olabilirsin, hw monitor ile sıcaklıkları kontrol etmeni tavsiye ederim.

Öncelikle merhaba.
Önceden bir tane MSI GT 1030'um vardı Valorant'ta yüksek ayarlarda 90 FPS oynuyordum.
Şimdi Gigabyte GT 1030 aldım ama FPS 50 üstüne çıkamıyor. Sürekli drop yiyorum. GPU %20'den yukarı çıkmıyor.
Sistem özellikleri.
Athlon 2 X4 640.
8 GB RAM.
GT 1030.

İşlemci ve ekran kartının sıcaklık değerlerini kontrol edin bir de daha önceki ekran kartınızda yüksek FPS alması için NVIDIA'dan ayarları değiştirmiş miydiniz? Eğer değiştirdiyseniz aynısını uygulayın.

İşlemci ve ekran kartının sıcaklık değerlerini kontrol edin bir de daha önceki ekran kartınızda yüksek FPS alması için NVIDIA'dan ayarları değiştirmiş miydiniz? Eğer değiştirdiyseniz aynısını uygulayın

İşlemci ve ekran kartının sıcaklık değerlerini kontrol edin bir de daha önceki ekran kartınızda yüksek FPS alması için NVIDIA'dan ayarları değiştirmiş miydiniz? Eğer değiştirdiyseniz aynısını uygulayın.
Su anda valoranttayım işlemci 54 derece %76 ekran kartı 50 derece %30 öncekki kartta bi ayar yapmamıştim

Geforce experience den oyunuvoptimize ettim raht oynuyorum şu anda böyle bir sorunla karşılaşan varsa benim yaptığımı yapsın fikir verenlere teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı