GT 1030 sistemin RDR 2, GTA V ve Witcher 3 performansı

Mert Ersin

Femtopat
Daha fazla  
  • Intel Core i5 3330.
  • NVIDIA GeForce GT 1030 2 VRAM 128 bit.
  • 16 GB RAM.
  • 240 GB SSD.
  • 320 GB HDD.
Sistemim RDR 2, GTA V, Witcher 3 gibi oyunları kaç FPS'de oynatır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan hemen hemen yaklaşık sonuçlara bakabilirsiniz.

1080P Medium Ayarlarda

RDR2 19,5 FPS
GTA V 46,5 FPS
Witcher 3 47,1 FPS

Sitede yazan tahmini rakamlar

Bu sistem ile dediğin oyunları akıcı oynamayamazssın. Witcher düşük ayarlarda düşük çözünürlükte 40 fps verir. Rdr 2 o kadar bile vermez. Gta 5 için ise bir ihtimal 60 verir.
Yüksek ayarlarda 45 fps alıyordum witcher 3 te ? nerden bu kanıya vardınız acaba ? Bilmiyorsanız lütfen cevap vermeyiniz.

Dedikleriniz arasından sadece witcher 3 oynadım yüksek ayarlarda 40-50 arası gidip geliyordu.

Yüksek ayarlarda 45 fps alıyordum witcher 3 te ? nerden bu kanıya vardınız acaba ? Bilmiyorsanız lütfen cevap vermeyiniz.

Dedikleriniz arasından sadece witcher 3 oynadım yüksek ayarlarda 40-50 arası gidip geliyordu.
Biliyorum bilmediğimi nereden uydurdun? Senin sistemin ve adamın sistemi aynı mı acaba ? Sadece ekran kartın aynı diye burada bilmeden yorum yapma.

Yüksek ayarlarda 1050Ti görüyor o değeri, 1030 ile 1080P mi oynadın ? Sistem farkı da olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı