GT 1030 vs GTX 1050

Phecartes

Hectopat
İyi günler. Yeni bir ekran kartı düşünüyorum, sıfır GTX 1030 almayı düşünüyordum ama ikinci el GTX 1050 alınabileceğini duydum bu fiyata. Açıkcası pek ikinci el işine girmek istemiyorum ama. Aşağıda linkte atacağım GTX 1050'ye bakabilir misiniz stres testi videosu falan da var iyi mi acaba? Teşekkürler.

Ekran kartlarının ortalama garanti süresi 24 aydır. Zotac bir ara 5 yıla kadar uzatıyordu, öyle olmuş olsa 3 yıldır kullanıyor demektir.

740 TL bu kart için yine yüksek. Garantisi olduğunu varsayarsak en edeceği en fazla 600-650 TL civarı olur. Pazarlık yaparsan alınır.

Sıfır 1030 alınmaz. 1050 yaklaşık 2 kart daha performanslı öyle az bir fark yok.

Anladım çok teşekkürler.
Ekran kartlarının ortalama garanti süresi 24 aydır. Zotac bir ara 5 yıla kadar uzatıyordu, öyle olmuş olsa 3 yıldır kullanıyor demektir.

740 TL bu kart için yine yüksek. Garantisi olduğunu varsayarsak en edeceği en fazla 600-650 TL civarı olur. Pazarlık yaparsan alınır.

Sıfır 1030 alınmaz. 1050 yaklaşık 2 kart daha performanslı öyle az bir fark yok.
Bir de ilandaki stres testine bakabilir misiniz? Ben pek anlamıyorumda.

Forumda daha ucuza daha performanslı kartlar bulabilirsin. Geçen bir arkadaş GTX 960 satıyordu mesela 300-400 TL civarına tam hatırlayamadım ama. Kartın performansı 1050'ye yakın bu arada yani o karta o kadar para verme bence. En azından o fiyata 1050 ti almalısın.

Anladım çok teşekkürler.

Bir de ilandaki stres testine bakabilir misiniz? Ben pek anlamıyorumda.

Alıcı ile iletişime geçtikten sonra Furmark testinin linkini istemen daha uygun olur, oraya istediğini yazar çünkü. GTX 1050 Furmark 1080P testinde ortalama 30 civarı FPS vermesi gerekir örneğin. Bu şekilde bir link daha sağlıklı olur gerçek sonuçlar için.

O arkadaş biraz havadan uçmuş 2. el 1050 için o fiyat çok abartı.
Anladım hocam teşekkürler.
Alıcı ile iletişime geçtikten sonra Furmark testinin linkini istemen daha uygun olur, oraya istediğini yazar çünkü. GTX 1050 Furmark 1080P testinde ortalama 30 civarı FPS vermesi gerekir örneğin. Bu şekilde bir link daha sağlıklı olur gerçek sonuçlar için.

Peki çok teşekkürler hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı