GT 1030 vs RX 460

Socrates

Kilopat
Daha fazla  
Sahip olduğum sistem için ekran kartı almayı düşünüyorum. Bütçem kısıtlı. LCD 900p eski bir monitörüm var. FPS takıntım yok. Fakat yeni nesil oyunları önümüzdeki 3-4 yıl orta-düşük ayarlarda oynayabilmek istiyorum. Benim için ekran kartının uzun vadede iş görmesi öncelikli. Sistemim;
  • Anakart: H110i Pro Mini atx
  • İşlemci: Pentium G4560
  • RAM: 8 GB 2133 MHz DDR4
  • HDD: 500 GB SATA
  • PSU: High Power 500w 80+
Ekran kartını ise temiz ikinci el almak istiyorum. 400-500 bandında RX 460 bulabiliyorum. GT 1030 MSI fanlı modeli ise 330'a kadar bulabiliyorum. Bütçem 450'yi bulur fakat üzeri sıkıntılı. Bu şartlarda RX 460 mı yoksa GT 1030 mu aramalıyım? Tavsiyeleriniz ne olur? Teşekkürler

RX 460 daha performanslıdır. GTX 1050 ayarında olduğunu söyleyebiliriz. Yani uzun vadede de kısa vadede de performans olarak RX 460 daha daha mantıklı bir seçim olacaktır. GT 1030 ise daha günceldir. Ancak yeni nesil oyunlar için daha yüksek performanslı ekran kartlarını tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

RX 460 daha performanslıdır. GTX 1050 ayarında olduğunu söyleyebiliriz. Yani uzun vadede de kısa vadede de performans olarak RX 460 daha daha mantıklı bir seçim olacaktır. GT 1030 ise daha günceldir. Ancak yeni nesil oyunlar için daha yüksek performanslı ekran kartlarını tercih etmeniz daha doğru olacaktır.
Peki RX 460'ın 2 GB modelini almak sorun oluşturur mu? Çünkü 4 GB modellerin fiyatları hayli yüksek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı