GT 1030'a işlemci önerisi

Xeon E5450 takabilirsin modlu BIOS kurup.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir ustam. Bilgilenmiş oluruz. 🙏

Oyunun fotoğrafı çok bulanık çıkmış prtsc ye basıp painte yapıştırdığım için muhtemelen.
Daha yüksek grafikli yerlerde %100'e kadar çıkabiliyor genelde 70 civarı. Şehirde işlemciyi kullandığı için %50'ye 60'a düşebiliyor.
Ayarlar attığım fotoğraf dışında normal çözünürlük 1366x768 FXAA açık.

Dosya Ekleri

• gta5.png
    gta5.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 54
  • Ayarlargta.png
    Ayarlargta.png
    756,2 KB · Görüntüleme: 56
Gigabyte GA-G41MT-ES2l

Hocam 600 TL'ye bir GT 1030 buldum. Total param ise 800 TL civarında. Anakart değiştirmem imkansız maalesef. Diğer arkadaşın dediği gibi yurt dışından Xeon işlemcilere baksam olur mu? Anakartım kaldırır mı?
Dostum anakart değiştirmen imkansız ise ekran kartı o işlemci ile iyi çalışır. Eğer zamanla paran olursa anakartınıda işlemcini de isteğine göre değiştirebilirsin ama o işlemci ile o ekran kartını Gıgabıye g41m-combo anakart ile kullanıorum CS:GO 200 fps altı düşmüyor ortalama 250 300 arası Valoraont ise 150 200 arası hiç altına düşmüyor yani gayet iyi oyun oynatır.

Anakart modelini bilip ne yapacaksınız? LGA 775 bir anakart işte, modlu Xeon ya da Core 2 Quad'dan başka düzgün bir şey takamaz.
Hocam modlu bios ne oluyor ? Benim anakartım 775 pin değil mi ? Xeon kaç pin oluyor ? İnternette herhangi bir parçasına baktım 775 yazıyordu.
Darboğaz olmaz. Alacağınız 775 pin bir işlemci de Q8300'den çok bir farkı da olmayacaktır.
Yurt dışından Xeon işlemcilere bakabilirsiniz değiştirecekseniz.
Brom Xeon işlemci meselesi biraz karışık geldi ya. Modlu Bios, anakartta ki soketleri sökme filan. YouTube'den baktığımda performans olarak iyi diyorlardı ama ben bu bios işlerini beceremiyorum ? Normal işlemci gibi yapılamıyor mu ? Diyelim ki Intel Q 9400 aldım. Buna modlu bios filan kuruluyor mu ?
Xeon E5450 takabilirsin modlu BIOS kurup.
Hocam Modlu bios işlerini anlatır mısın ? Modsuz kuramıyor muyum ? Diyelim ki Intel Core 2 Quad Q9400 aldım. Buna da modlu bios kurmak gerekiyor mu ? Ben hiç ama hiç anlamıyorum bios işlerinden. Bilgisayara zarar vermek istemediğim için de girmek istemiyorum.
Dostum anakart değiştirmen imkansız ise ekran kartı o işlemci ile iyi çalışır. Eğer zamanla paran olursa anakartınıda işlemcini de isteğine göre değiştirebilirsin ama o işlemci ile o ekran kartını Gıgabıye G41m-combo anakart ile kullanıyorum CS:GO 200 FPS altı düşmüyor ortalama 250 300 arası Valoraont ise 150 200 arası hiç altına düşmüyor yani gayet iyi oyun oynatır.

Kral yani şu an bu ekran kartını alsam bile problem yaşamaz mıyım? CS, ETS2, Rocket League, Don't Starve Togethar gibi oyunları oynuyorum. Bunların arasında problem çıkaran oyun olur mu ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı