GT 1030'a işlemci önerisi

Hocam modlu bios ne oluyor ? Benim anakartım 775 pin değil mi ? Xeon kaç pin oluyor ? İnternette herhangi bir parçasına baktım 775 yazıyordu.

Brom Xeon işlemci meselesi biraz karışık geldi ya. Modlu Bios, anakartta ki soketleri sökme filan. YouTube'den baktığımda performans olarak iyi diyorlardı ama ben bu bios işlerini beceremiyorum ? Normal işlemci gibi yapılamıyor mu ? Diyelim ki Intel Q 9400 aldım. Buna modlu bios filan kuruluyor mu ?

Hocam Modlu bios işlerini anlatır mısın ? Modsuz kuramıyor muyum ? Diyelim ki Intel Core 2 Quad Q9400 aldım. Buna da modlu bios kurmak gerekiyor mu ? Ben hiç ama hiç anlamıyorum bios işlerinden. Bilgisayara zarar vermek istemediğim için de girmek istemiyorum.

Kral yani şu an bu ekran kartını alsam bile problem yaşamaz mıyım? CS, ETS2, Rocket League, Don't Starve Togethar gibi oyunları oynuyorum. Bunların arasında problem çıkaran oyun olur mu ?
Hayır kral yaşamazsın yani tahmin bile etmiyorum çünkü aynı sistem kullanıyorum ve bende CS:GO Valorant oynuyorum. O yüzden öneriyorum sana. Gerisi sana kalmış.

Brom Xeon işlemci meselesi biraz karışık geldi ya. Modlu BIOS, anakartta ki soketleri sökme falan. YouTube'dan baktığımda performans olarak iyi diyorlardı ama ben bu BIOS işlerini beceremiyorum? Normal işlemci gibi yapılamıyor mu? Diyelim ki Intel Q 9400 aldım. Buna modlu BIOS falan kuruluyor mu?

Xeon işlemciler 771 pin bir aparatla 775 pine çeviriliyor çoğu Xeon işlemci modlanmış şekilde satılıyor zaten.
BIOS'u modlama hakkında benim de bilgim yok internetten bakabilirsin.
Q9400 alırsan hiçbir şey yapmana gerek yok direk takıp kullanabilirsin ama kesinlikle önermiyorum neredeyse aynı işlemci.

Xeon işlemciler 771 pin bir aparatla 775 pine çeviriliyor çoğu Xeon işlemci modlanmış şekilde satılıyor zaten.
BIOS'u modlama hakkında benim de bilgim yok internetten bakabilirsin.
Q9400 alırsan hiçbir şey yapmana gerek yok direk takıp kullanabilirsin ama kesinlikle önermiyorum neredeyse aynı işlemci.
Hocam ben ikinci elden 220 TL'ye Q9650 almayı düşünüyorum. Sizce GT 1030 ile Q9650 darboğaz yapar mı ?

Hocam ben ikinci elden 220 TL'ye Q9650 almayı düşünüyorum. Sizce GT 1030 ile Q9650 darboğaz yapar mı ?
Sizin şuanda kullandığınız işlemci de yapmaz.
Alırsanız boş masraf olur.
Hocam ben ikinci elden 220 TL'ye Q9650 almayı düşünüyorum. Sizce GT 1030 ile Q9650 darboğaz yapar mı?

Overclock ile Q9650'ı bile geçer sizdeki işlemci.

Aliexpress'den E5450 alabilirsin. Anakartın G41 çipset olduğu için sorunsuz kullanabilirsin. Foxconn G41MX-K model anakart ile E5450 işlemciyi 2 sene kullandım sorunsuz bir şekilde.

Kardeş bütçen iyi ise eğer, ileriye dönük anakart ve bir işlemci al derim.
Ekran kartına zar zor bütçemi yettirdim vallahi. işlemciyi alabileceğimden bile emin değilim şuan.
Aliexpress'den E5450 alabilirsin. Anakartın G41 çipset olduğu için sorunsuz kullanabilirsin. Foxconn G41MX-K model anakart ile E5450 işlemciyi 2 sene kullandım sorunsuz bir şekilde.
Hocam Xeon serisinde Bios Update filan gerekiyormuş. Bende o işlere hiç ama hiç girmek istemiyorum. Yoksa bende Xeon serisinden almak istedim.

Ekran kartına zar zor bütçemi yettirdim vallahi. işlemciyi alabileceğimden bile emin değilim şuan.

Hocam Xeon serisinde Bios Update filan gerekiyormuş. Bende o işlere hiç ama hiç girmek istemiyorum. Yoksa bende Xeon serisinden almak istedim.
Xeon işlemci kullanırken BIOS update yapmadım. Dolayısıyla işlemci CS GO oynarken 90-100 derece arasına çıkıyordu. Teknik olarak işlemci çalışıyor fakat çok ısınıyordu. E5450 takabileceğiniz zirve işlemcidir. Onun dışında Q9650 var fakat çok pahalı. Q9550 alabilirsiniz.

Xeon işlemci kullanırken BIOS update yapmadım. Dolayısıyla işlemci CS GO oynarken 90-100 derece arasına çıkıyordu. Teknik olarak işlemci çalışıyor fakat çok ısınıyordu. E5450 takabileceğiniz zirve işlemcidir. Onun dışında Q9650 var fakat çok pahalı. Q9550 alabilirsiniz.
Ben ikinci el bir Q9650 almayı düşünüyordum ama attınız daha ucuzmuş. Farkettim ki Bios Update yapıp gönderen firmalar var AliExpress'de. Q9650 mi önerirsiniz yoksa Xeon E5450 Mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı