GT 210 sistem ile GTA 5 oynanır mı?

Ya abi herkesin efsane bilgisayarı var bana da maalesef diyorlar bende herkesin iyi PC'si varken böyle kalıyorum :;(

Şimdi gideceğim YouTube'da boş boş takılacağım ya da suyu çıkmış Minecraft'ı oynayacağım çare yok artık zaten dışarı çıkamıyorum hayat size iyi ya yayıncılara bakınca üzülüyorum Valorant oynadıklarını görünce

GTA SA oynayabilirsin.

GTA SA oynayabilirsin.

Sorunda bu işte siz gidip GTA 5 Online oynarken ben Vice City, San Andreas oynuyorum işte bu çok üzüyor zaten dışarı çıkamıyorum her günüm YouTube'da takılarak geçiyor.

Maalesef oynatmaz.

Türkiye'de yaşıyorsunuz hocam.
Sizinle aynı olan çooook fazla kişi var

Ben ne yapacağım şimdi hayatım böyle geçecek. Ben ileride iyi bir sistem alacağımı düşünmüyorum hatta böyle bir şey rüyada bile olamaz. Duygu sömürüsü yapıyorum zannediyosunuzda gerçekleri söylüyorum hayatım böyle yani. şu emojiyi koyup duygu sömürüsü yapmıyorum.

Dediğim gibi hocam çok fazla kişi öyle.
Yapacak hiçbir şey yok.

2023'e kadar daha beter olur ülke ondan sonra düzelir diye düşünüyorum (evet seçimlerden umduğumuz sonuç gelirse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…