GT 210 sistem ile GTA 5 oynanır mı?

Ya abi herkesin efsane bilgisayarı var bana da maalesef diyorlar bende herkesin iyi PC'si varken böyle kalıyorum :( :;(

Şimdi gideceğim YouTube'da boş boş takılacağım ya da suyu çıkmış Minecraft'ı oynayacağım çare yok artık zaten dışarı çıkamıyorum hayat size iyi ya yayıncılara bakınca üzülüyorum Valorant oynadıklarını görünce :(

Beyler benim sistemim şu.

-GT210 1GB ekran kartı.
-4 GB RAM.
-Windows 7 Ultimate.
-AMD Athlon X4 2.8GHz Dual-Core
-400GB hard disk.

GTA 5 kaldırır mı ayarları en düşüğe alacağım bir de gölgeleri kapatıp 800x600 çözünürlüğe çekeceğim.
Kaç FPS alırım? Bir de bir şey daha diyeceğim ben GTA 5'i bu sistemde oynarken sistem kapanır mı veya mavi ekran verir mi?
Veya bir parça yanar mı? Benim arkadaşım GTA 5'i 800x600 en düşükte 10, 20, 30'da oynuyor ve kötü değil.

Maalesef oynatmaz.

Türkiye'de yaşıyorsunuz hocam.
Sizinle aynı olan çooook fazla kişi var :(

Ben ne yapacağım şimdi hayatım böyle geçecek. Ben ileride iyi bir sistem alacağımı düşünmüyorum hatta böyle bir şey rüyada bile olamaz. Duygu sömürüsü yapıyorum zannediyosunuzda gerçekleri söylüyorum hayatım böyle yani. :( şu emojiyi koyup duygu sömürüsü yapmıyorum.

Ben ne yapacağım şimdi hayatım böyle geçecek. Ben ileride iyi bir sistem alacağımı düşünmüyorum hatta böyle bir şey rüyada bile olamaz. Duygu sömürüsü yapıyorum zannediyosunuzda gerçekleri söylüyorum hayatım böyle yani. :( şu emojiyi koyup duygu sömürüsü yapmıyorum.

Dediğim gibi hocam çok fazla kişi öyle.
Yapacak hiçbir şey yok.

2023'e kadar daha beter olur ülke ondan sonra düzelir diye düşünüyorum (evet seçimlerden umduğumuz sonuç gelirse)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı