GT 310M ekran kartına OC zararlı mı?

Makaleler
15
Arkadaşlar beni bilen bilir, eski bir ASUS laptop var külüstür :D GT310M ekran kartı base clock 606 MHz. MSI Afterburner ile 656, VRAM'de 2 misli arttırınca FPS artıyor. Isı olarak kapak kapalıyken maksimum 70, kapak açıkken 60 küsur, kapak açık altınada soğutucu koyunca 50-60 arası oluyor. Direkt soğuk hava üflüyor bilgisyarın altına. Sizce OC sorun yapar mı? GTA 5 ve metro 2033 Redux oynarken açıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar beni bilen bilir, eski bir ASUS laptop var külüstür :D GT310M ekran kartı base clock 606 MHz. MSI Afterburner ile 656, VRAM'de 2 misli arttırınca FPS artıyor. Isı olarak kapak kapalıyken maksimum 70, kapak açıkken 60 küsur, kapak açık altınada soğutucu koyunca 50-60 arası oluyor. Direkt soğuk hava üflüyor bilgisyarın altına. Sizce OC sorun yapar mı? GTA 5 ve metro 2033 Redux oynarken açıyorum.
Ben de düne kadar hep +150 MHz Core clock +100 MHz da memory clock ile kullanıyordum ATI HD 5470 ekran kartını. FPS konusunda gerçekten yardımcı oluyordu ve OC'lu hali ile en fazla 66 derece gördüm hiç soğutucu vs. kullanmadan. Ama dün oyundan attı ve sağ alt tarafta "AMD ekran kartı driverı çalışmayı durdurdu" tarzı bir yazı çıktı tam hatırlayamadım şu an. Artık OC yapmıyorum :D.

Ay'a ayak basan ilk Türk olabilirsiniz hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı