GT 415 Overclock Voltaj Verme Sorunu

peki çok teşekkür ederim cevaplarınız için hiçbir forumda bu kadar yardımcı olunmamıştı birde elimde quad core 6600 işlemci vardı fakat birden çalışmadı galib yandı şuanda es pcnin işlemcisini kullanıyorum intel core 2 duo e4400 o.c ile 2.80 bu işlemci yetersiz gelir galiba

Ö
peki çok teşekkür ederim cevaplarınız için hiçbir forumda bu kadar yardımcı olunmamıştı birde elimde quad core 6600 işlemci vardı fakat birden çalışmadı galib yandı şuanda es pcnin işlemcisini kullanıyorum intel core 2 duo e4400 o.c ile 2.80 bu işlemci yetersiz gelir galiba

Öncelikle ben teşekkür ederim, İşlemcin çalışmadıysa anakartın bios'u güncel olmayabilir, anakartın bios'unu güncelle sonra işlemciyi takmayı dene. E4400 bu karta yetecektir. Dediğim gibi anakartın bios'unu güncelleyin. Quad işlemciyi takıp deneyin.

Peki çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Hiçbir forumda bu kadar yardımcı olunmamıştı birde elimde Q6600 işlemci vardı fakat birden çalışmadı galiba yandı şuanda eski pc'nin işlemcisini kullanıyorum intel core 2 duo e4400 o.c ile 2.80. Bu işlemci yetersiz gelir galiba
Core 2 serisi işlemcilerin yanma ihtimali yok denecek kadar az. Yani yakmış olamazsın. BIOS güncellemesi ile takabilirsin.

dediğiniz gibi öncelikle bios güncellemesinı yapmıştım zaten ama sonuç yok sanırım voltajla oynarken yaktım galiba :( herşeyi denedim ama olmadı yarın bi arkadaşınkine takıp deneyelim ama sonuç hüsran olacak gibime gelioyor :D aslında işlemci soğutucum çok iyi ama neden oldu bende biliyorum yani core 2 duo gta vde en düşük ayarlarda sorun çıkartmaz umarım 2ghzden 3gzhye kadar çektim sıcaklık en fazla 70i gördü

dediğiniz gibi öncelikle bios güncellemesinı yapmıştım zaten ama sonuç yok sanırım voltajla oynarken yaktım galiba :( herşeyi denedim ama olmadı yarın bi arkadaşınkine takıp deneyelim ama sonuç hüsran olacak gibime gelioyor :D aslında işlemci soğutucum çok iyi ama neden oldu bende biliyorum yani core 2 duo gta vde en düşük ayarlarda sorun çıkartmaz umarım 2ghzden 3gzhye kadar çektim sıcaklık en fazla 70i gördü

Soğutucunuza güveniyorsanız 4 ghz'ye bile çıkartabilirsiniz. :)

gene eskisi gibi olacak diye yapamıyorum :D öncelikle verdiğiniz tüm cevaplardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum aslında bu sorum 2 ay öncesindede vardı 3 forumdada paylaşdım ama cevap veren olmadı bu saatte bana çok yardımcı oldunuz gerçekten çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı