Merhaba arkadaşlar Cyberpunk 2077 indirdim ama sürekli Cyberpunk 2077 topu dikti yazıyor. O yüzden ben de Process Monitor ile hataları aldım. Eğer bu hataların nedenlerini bilenleriniz varsa yardımcı olursa sevinirim.
Process Monitor raporu almışsınız, nerede kendisi?
drive.google.com
3 defa internetten 8 defada tekrar setup üstünden yüklemeyi denedimOyunun dosyalarını doğrula. Crack ise yeniden yükle.
sürüm 1909 windows 10 pro kullanıyorum.4 teorim var:
1- Windows'unuz aşırı eski, Windows Update altındaki güncellemeleri yapın. Sonra sistem kendisi yeniden başlamazsa siz başlatın ve oyuna girmeye çalışın.
2- Sürücü kaynaklı olabilir. Arka planda Driver Booster saçmalığını görünce biraz daha mantıklı geliyor bu. Driver Booster'ı silin, ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp sitesinden güncelleyin.
3- Korsan indirmişsiniz gördüğüm kadarıyla, indirdiğiniz yer sıkıntılıysa sebebi bu olabilir. Bunu kaldırıp (kalıntılarını da silip) başka bir yerden indirin. Mümkünse satın alın.
4- İşlemcinizde gerekli teknoloji bulunmuyor olabilir, sisteminizin bileşenlerini belirtin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.