GT 420 Hız Aşırtma Sonrası Renderde Görüntü Bozulması

hsyncmptr

Hectopat
Daha fazla  
İlk önce herkese iyi akşamlar.
GT 420 ekran kartına sahibim OC yaparak oyunlar da fazla performans almaya çalıştım.
İlk 10 dakika istediğim performansı alıyorum fakat 10 dakikadan sonra ekran da çok az olarak farklı renklerde noktalar çıkıp kayboluyor, ilerleyen zamanlar da bu noktalar artıyor ve ekran bir anda beyaz olup normale dönüyor, ilerleyen zamanlar da bu beyaz ekran olayı daha da artıyor ısı değerlerine baktığım da ise maksimum 64 derece oluyor. Belki çekirdek hızlarını abarttığımı sandım fakat 1 MHZ bile arttırsam bu olay oluyor. Bu durum neden oluyor ve çözümü var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Kusura bakmayın elektrikler gitti.
Sistem özelliklerim:
  • FX-8320
  • 8 GB Ram
  • 1 TB HDD
  • 300 Watt PSU
  • Kullandığım program
  • nvidiaInspector

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeli Power Boost BST-300E şimdi programı indiriyorum sonuçları 20 dakika sonra söyleyebilirim.

Yine oldu fakat 20-25 dakika kadar oynadım son 3 dakika noktalar artmaya başladı.

Yardımlarınız için teşekkür ederim en kısa zaman da yeni bir PSU almaya çalışacağım.
İyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı