GT 420 Performans Sorunu

Merhabalar iyi akşamlar herkese. Geçen günlerde ASUS GT 420 ekran kartını satın aldım. Biliyorum çok performanslı ve muhteşem bir kart değil fakat bütçem buna yetti. Kartı taktım güncellemesini yaptım ve şu an cayır cayır çalışıyor fakat tek bir sorun var. Ekran kartı tam performansını göstermiyor. Evet ekran kartı çalışıyor örnek olarak eski kartımı size söylemek istiyorum. Sapphire HD 2600 pro kullanıyordum. Counter-Strike Global Offensive en düşük ayarlarda 60 fps yakın oynuyordum. League Of Legends oyununda her şey ortada 60 fps alıyordum team fightlar dışında. Bu kartı alarak en azından her zaman 60 fps alabileceğimi düşünmüştüm fakat öyle gözükmüyor. GT 420 ile League of Legends'te en düşükte teamfightlar olmadan 40 fps zor alıyorum ve gaming modda oynuyorum.

Bilgisayarımdaki diğer bileşenler:

Intel Core 2 Duo E6420 2.13 GHZ
2+1 668 MHZ ram
240 w psu
5400 rpm harddisk

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bence tam performans alıyorsun çünkü o ekran kartının kapasitesi öyle zaten. Eski ve çok kötü. Seni pek çok oyunda yarıyolda bırakır yani birşey beklememelisin.

Sadece ekran kartını yükselterek mükemmel FPS değerlerine ulaşamazsın. Ulaşırsan bile diğer bilşenler seni sıkıntıya sokacaktır. Tavsiyem en kısa zamanda yeni bir sistem kurun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı