GT 420M sistemde Valorant takılıyor

İşletim sistemi
Windows 8.1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ5-12450H
15.6" FHD (1920*1080)
RTX 3050 GDDR6 4GB
DDR4 16GB (8GB*2,3200MHZ)
512GB NVMe SSD
RAM
6 GB DDR3
Ekran kartı
Geforce GT 420M 4043 GB
İşlemci
İntel Core İ7 2.80 GHz 2 Çekirdek
Oyunu oynarken durduk yerde takılmaya ve kasmaya başlıyor. Aynı sorun Zula'da da vardı ne yaptıysam önüne geçemedim. Ayarları değiştirdim bilgisayarın her şeyini performans için ayarladım ancak işe yaramadı.

Alttarafı bilgi ekranından sıcaklık ve FPS değerlerini atacaksınız.

Hocam benim PC ile ayrı bir konu açayım mı siz yardımcı olursunuz gibime geldi.

Bu videoda Recep hocam uzun uzun güzelce anlatmış fakat olayın özü bilgi penceresinden sıcaklıkların tikini işaretleyip göstergeleri çalıştıracak kısa yolu atayıp oyunda kullanmak. @Fyskn @bekirdolunayaslan

Bende izliyeyim hocam sonra bir gün lazim olur.

Hocam benim PC ile ayrı bir konu açayım mı siz yardımcı olursunuz gibime geldi.

Bende izliyeyim hocam sonra bir gün lazim olur.
Ayarlar > bilgi ekranı FPS ve Sıcaklık değeri ile ilgili olanları tikleyin > sonra osd bilgi ekranında göster deyin oyunda değer gözükür sol üstte.

Sıcaklıklar yüksek sayılmaz fakat gene de frekans düşürüyor olabilir. GPU ve CPU frekansını görme seçeneğini aktifleştirip bir süre oyunu çalıştırın, frekanslar sıcaklıktan dolayı düşüyor olabilir.
Tamam hocam

Sıcaklıklar yüksek sayılmaz fakat gene de frekans düşürüyor olabilir. GPU ve CPU frekansını görme seçeneğini aktifleştirip bir süre oyunu çalıştırın, frekanslar sıcaklıktan dolayı düşüyor olabilir.
Hocam o da 65 70 civarı

Son düzenleme:
@bekirdolunayaslan
1661586807954.png
GPU'nun yanındaki MHz değerini oyundayken bir süre takip edin. Sıcaklık değil frekans düşüşü var mı onu öğrenirsek işimiz kolaylaşır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı