GT 430 2 GB overclock nasıl yapılır?

Makaleler
54
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
GT 430 2 GB overclock nasıl yapılır? Yeni bilgisayar toplayana kadar Valorant'ta elimi alıştırmaya çalışıyorum ama gerçekten oyun kasıyor ve arada drop oluyor. Şu an MSI Afterburner'da değerler bu. Ben bunu ne kadara kadar yükseltmeliyim? Bu değerlerde en fazla 55 derece oluyor. Fan ayarını söylerseniz sevinirim bir de. Zaten bu karttan OC olsa bile performans vermez ama en azından ufakta olsa yükseltmek istiyorum.

MSI Afterburner.png

NVIDIA.png

Sistem tamamı:

E7500.

GT 430.

4 GB RAM.

250 GB SSD.

462 GB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 430 2 GB overclock nasıl yapılır? Yeni bilgisayar toplayana kadar Valorant'ta elimi alıştırmaya çalışıyorum ama gerçekten oyun kasıyor ve arada drop oluyor. Şu an MSI Afterburner'da değerler bu. Ben bunu ne kadara kadar yükseltmeliyim? Bu değerlerde en fazla 55 derece oluyor. Fan ayarını söylerseniz sevinirim bir de. Zaten bu karttan OC olsa bile performans vermez ama en azından ufakta olsa yükseltmek istiyorum.

Eki Görüntüle 1051284

Eki Görüntüle 1051287

Sistem tamamı:

E7500.

GT 430.

4 GB RAM.

250 GB SSD.

462 GB HDD.
boşuna overclock yapma pcni yakarsın bu işler hafife alınacak basit fps arttırma işlemleri gibi olmaz bu iş hakkında profesyonel olan birine yaptır

İnternetten önerilen OC değerlerini araştırman lazım. Ben kendi kartım için forumları ve videolara bakarak önerilen değerleri buldum. Bulduğum değerleri de kendi kartımda denedim. En iyi performans vereni şimdi kullanıyorum. Sana da aynısını öneririm.

Boşuna overclock yapma PC'ni yakarsın bu işler hafife alınacak basit FPS arttırma işlemleri gibi olmaz bu iş hakkında profesyonel olan birine yaptır.

Sizlere sordum zaten. Şu an 10 tane arttırdım normal yani. 100 arttırsam nasıl olacak acaba?
İnternetten önerilen OC değerlerini araştırman lazım. Ben kendi kartım için forumları ve videolara bakarak önerilen değerleri buldum. Bulduğum değerleri de kendi kartımda denedim. En iyi performans vereni şimdi kullanıyorum. Sana da aynısını öneririm.

Siz bakar mısınız?

@Hamza Ensar Sağlam, gıdımca çok az arttırdım. İyi mi? Daha ne kadar yapayim? Sıcaklık 1 derece arttı, 10,20 gıdım arttırdım.

1622555676524.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı