GT 430 Black Desert açar mı?

Bu ekran kartı ile üzülürsün. Oyunda ilerledikçe grup halinde yaratık kesmen gerekecek ve o yaratıklar oyun kastırır cinsten. RX480 ile 10 FPS aldığım yerleri biliyorum. Ben yaratık kesmem balık, ticaret, aşçılık vb yaparım diyorsan olabilir.
Not: Sadece Steam üzerinde 934 saat oynamam var.

GTS 450 ile birlikte 30 FPS'de olsa en düşük ayarlarda olsa 1080P oynayabiliyordum. O kart ile tahminimce 720P ayarlarda 30 40 FPS değeri alaiblirsiniz düşük olduğuna bakmayın gayet akıcı bir oynama süresi sundu bana. Ama az söylenmedim gece açtım 30GB indirme sabah bir heyecan ile geçtim bilgisayar başına açtım 10GB daha patch gelmişti.

1280X1024 ekranda en ama en düşük ayarlarda 50 FPS olur mu :D.
Bu ekran kartı ile üzülürsün. Oyunda ilerledikçe grup halinde yaratık kesmen gerekecek ve o yaratıklar oyun kastırır cinsten. RX480 ile 10 FPS aldığım yerleri biliyorum. Ben yaratık kesmem balık, ticaret, aşçılık vb yaparım diyorsan olabilir.
Not: Sadece Steam üzerinde 934 saat oynamam var.

Amacım aksiyon değil eğlenmek için şehir de gezeceğim atımla dolaşacağım mesela.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı