GT 550M notebook için oyun önerisi

erdiozgor

Megapat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
  • İntel Core i5 2.Nesil 2.30 GHZ
  • 6 GB RAM
  • 2 GB Nvidia GeForce 550m ekran kartı

Bana bu özellikler ile oynatabileceği oyunlar önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden oynadığım ve keyif aldığım bazı oyunları yazıyorum. Bu oyunları sahip olduğun ekran kartı ile rahatlıkla oynayıp fazlasıyla keyif alabilirsin.

-My Summer Car
-Stronghold Crusader
-Rise of Nations
-Sid Meier's Civilization V
-Europa Universalis IV
-Euro Truck 2 (sorun çıkartmaz diye düşünüyorum)
-Castle Crasher (şiddetle tavsiye ederim çok eğlenceli bir oyundur)

Aklıma şimdilik bunlar geldi, oynaması basit ve ağırlıklı strateji oyunu. Call of Duty tarzı oyun soruyorsan eğer Steam üzerinden değil ama Türk yapımı Zula diye bir oyun var. Zamanında biraz oynama fırsatım olmuştu ve açıkçası baya keyif almıştım. İçerisinde 660m olan cihazımla saatlerce oynayabiliyordum bir bakmanı öneririm.

Steam üzerinden oynadığım ve keyif aldığım bazı oyunları yazıyorum. Bu oyunları sahip olduğun ekran kartı ile rahatlıkla oynayıp fazlasıyla keyif alabilirsin.

-My Summer Car
-Stronghold Crusader
-Rise of Nations
-Sid Meier's Civilization V
-Europa Universalis IV
-Euro Truck 2 (sorun çıkartmaz diye düşünüyorum)
-Castle Crasher (şiddetle tavsiye ederim çok eğlenceli bir oyundur)

Aklıma şimdilik bunlar geldi, oynaması basit ve ağırlıklı strateji oyunu. Call of Duty tarzı oyun soruyorsan eğer Steam üzerinden değil ama Türk yapımı Zula diye bir oyun var. Zamanında biraz oynama fırsatım olmuştu ve açıkçası baya keyif almıştım. İçerisinde 660m olan cihazımla saatlerce oynayabiliyordum bir bakmanı öneririm.
Oyunlara baktım fakat hepsi aşırı kötü grafikli oyunlar. Ekran kartım o kadar kötü değil bence.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı