GT 630 sistem PUBG'de 30 FPS verir mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Maalesef ki evet.

Ziyaaa!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ziyaaa!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

12. dk

İndirime girdiğinde alayım ileride bilgisayar alır oynarım diye düşündüm Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bile aldım ama oynanmıyormuş 30 FPS.
Elinizdeki sisteme upgrade etmeyin paranız varsa çöpe atın direkt daha mantıklı. Yapabileceğiniz tek şey güzel bir internet hızına sahipseniz Geforce NOW alıp oradan oynamak. Grafik ayarlarınız orada önemli değil.

GTX 750 Ti Intel Core Quad Q9300 açar mı peki o ekran kartına para biriktirip alsam.

Elinizdeki sisteme upgrade etmeyin paranız varsa çöpe atın direkt daha mantıklı. Yapabileceğiniz tek şey güzel bir internet hızına sahipseniz GeForce NOW alıp oradan oynamak. Grafik ayarlarınız orada önemli değil.

24 Mbps internetim var Apex'de fightin içinde piksel piksel olduğu için oynamayı bıraktım GeForce NOW'dan.

GTX 750 Ti Intel Core Quad Q9300 açar mı peki o ekran kartına para biriktirip alsam.

24 Mbps internetim var Apex'de fightin içinde piksel piksel olduğu için oynamayı bıraktım GeForce NOW'dan.

Yapabileceğin en iyi şey (anakartı değiştirmeden) X5460 veya e5450 + RX 460.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı