GT 630 ve FX 8320 Tabanlı Sistem Yükseltme

Evet, INTEL sistemler daha yükseltmeye uygun fakat daha çok para harcayıp yeni sistem kurmaya gerek yok. Elindeki işlemci kötü değil. Seneye işlemci yükseltmesi gerekirse INTEL'e geçersin.

Hocam eski bir soket tipi ama elindeki işlemci seni rahat rahat idare edecektir. Zaten gördüğüme göre sadece LoL oynuyormuşsun. Ben 8300 kullanıyorum O.C'siz beni gayet tatmin ediyor. R9 285 ve 4 GB Ram alman senin için en iyisi olacaktır. Bu arada GT 630 ile LoL oynayamıyorum kasıyor demişsin. Ben GT 220 ile yüksek ayarlarda oynuyordum hiçbir sorunum olmamıştı.

Asus Gt 630 ile geçen aya kadar lol'de yüksek ayarlarda 100 fps üstünde oynuyordum(1080p Görüntü) . Kartınızda bir sorun var sanırım. İşlemci quad 2 core 2,23 ghz falan eski sistem yani, suan ekran kartını Msı Gtx 960 ile değiştim darboğaz oluştuğu için işlemci ve anakart alacam bu ay içinde.

Monitörüm 1440x900 belki onunla bir ilgisi vardır.

Peki R9 285 yerine şu ekran kartını alsam bir de ssd alsam nasıl olur?
Asus R7 260X O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Bir de neden şu ürünün özellikleri daha iyi olmasına rağmen ASUS daha pahalı? Ürün aynı ürün çünkü.
Sapphire R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
Sapphire ve Asus karşılaştırılması yapılamaz bile. Bu arada ben olsam SSD'ye para vermem direk Ekran kartını alırım. Benim bu sistemim olsa ve 1000 TL bütçem olsa alacağım 2 şey :

Son düzenleme:
Hocam ne bileyim işlemcim ve anakartım için pek iç açıcı şeyler duymuyorum yok eskiymiş yok upgrade yapılmazmış intele geçmeliymişim. Ne yapacağımı şaşırdım vallahi.

Hocam ne bileyim işlemcim ve anakartım için pek iç açıcı şeyler duymuyorum yok eskiymiş yok upgrade yapılmazmış intele geçmeliymişim. Ne yapacağımı şaşırdım vallahi.
Bende AMD kullanıyordum. Sonradan Intel'e geçtim. Sende geçersin şimdi neden bu sistemini bozasınki. Git 1.5-2 yıl sonra geç Intel'e. Çok takma kafana.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı