GT 630 Windows 10 Driver Sorunu

azrailkenan

Megapat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Donanım / Sevkiyatçı
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda 9800GT vardı onu çıkartıp GT 630 taktım. Nvidia'nın sitesinde resimlerde göründüğü gibi arama yapıyorum ve en son driver olarak Versiyon: 398.11 çıkıyor, ancak bilgisayarıma yüklemeye kalkınca "Bu grafik sürücüsü, uygun grafik donanımı bulamadı" şeklinde hata veriyor, eski sürücülerden 391,35 indirip kurulumu yaptım sorunsuz olarak, Geforce Experience programında güncelleme çıktı yükle dediğim zamanda yine aynı hatayı alıyorum. Sorun nedir çözümü nedir? Bilgi sahibi arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum.

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU rehberini uygulayıp sonuçları söyleyin.
DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi
Seçenekler: Murat hocamın belirttiği gibi kalsın.
Sürücü: NVIDIA markasını seçin.
En olarak 7. buton olan "Temizledikten sonra kapat" seçeneğiyle bilgisayarı kapatın akabinde yeniden açın ve güncel sürücüleri yüklemeyi deneyin.

Dostum, Aynı sorun bende de var. Benim ki GT 730, Format attım yine düzelmedi. Sorunu bilen yok mu?
64 bit işletim sistemi kullanıyorsunuz öyle değil mi?

En olarak 7. buton olan "Temizledikten sonra kapat" seçeneğiyle bilgisayarı kapatın akabinde yeniden açın ve güncel sürücüleri yüklemeyi deneyin.

Evet.

Dediğiniz adımları yaptım. Sadece 7. Buton yerine, 5. Butonu kullandım. İşe yaramadı.

Dostum Ecperience ile zaten yüklemeyi denedim resimde de görünüyor o da hata veriyor format attım sıfırdan hala aynı

Ben de ayın sorunu yaşıyorum konu açtım umarım çözümü bulabiliriz bende de NVIDIA GEFORCE GT 630 var fakat donanım bulunamadı hatası yaşıyorum 3 4 güncellemedir

Ben de ayın sorunu yaşıyorum konu açtım umarım çözümü bulabiliriz bende de NVIDIA GEFORCE GT 630 var fakat donanım bulunamadı hatası yaşıyorum 3 4 güncellemedir
Hocam, bir yöntem buldum. Denedim baktım gerçekten güncelleniyor. Çok sevindim. Bilgisayar kendini yeniden başlattı. Açıldığında baktım ki, Çözünürlüğü düşmüş. Her neyse bakim dedim, En son sürüme yükselmiş mi diye. Yükselmiş. Ama birde ne göreyim? GT 730 Ekran kartı olmuş GT 650m. Direk sürücüyü kaldırıp tekrar yükledim. Artık bulaşmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı