mehmet1453
Decapat
Intel i7 işlemcili Casper laptobum GTA 5 kaldırır mı? Ekran kartım GeForce GT 630M
Son düzenleyen: Moderatör:
4GB minumum zaten. 8 bile ürkütücü olabiliyor. En güzeli SSD 16GB Ram ve en az 9xx serilerindeki bi ekran kartı olması. Arkadaş işlemci modeli ve RAM değerini verirse daha doğru tahminlerde bulunuruz.8GB ram olmadan yer yerden daha sık takılma yaşayacağını düşünüyorum 4GB RAM'lik laptopumda çok fazla takılma yaşadığım için ram almıştım o şekilde kurtulmuştum.
Requirements Test bu tarz siteleri yüzde 100 doğru diye değerlendirme ama buradan bir fikir sahibi olabilirsin. Sistemin bakımlıysa tatmin edici olmasa da oynayabileceğini düşünüyorum.İşlemcinin modeli: Intel[emoji2400] Core i7-3630QM Işlemci
Işlemci hızı 2.40 GHz. , Intel[emoji2400] Turbo Boost Teknolojisi ile 3.40 GHz;e kadar, 6MB Intel[emoji2400] Akıllı Bellek
8Gb Ram var
İşlemcinin modeli: Intel[emoji2400] Core i7-3630QM Işlemciİşlemcinin modeli nedir? Ve kaç gb ram var sistemde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.