GT 630M GTA IV kaldırır mı?

Darth AMD

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hayırlı akşamlar. Şu an Steam üzerinde indirimde olan "Grand Theft Auto IV: The Complete Edition" oyunu 32 TL olduğu için almayı düşünüyorum. Ama ekran kartım bana bir eh dedirtiriyor. Sistemi ufaktan yazayım:
i7 3630QM 2.4GHz
16 GB 2*8 1600MHz DDR3L RAM.
GT 630M 2 GB GPU.
Daha iyisi ya da hiç olmadı GTX bir ekran kartı olsa gözümü kırpmadan alacağım. Ama cidden düşündürtüyor, orta ayarlarda falan 70FPS verse üstünde gözüm yok.
Denemiş olan varsa aldığı performansı yazabilir mi, teşekkürler.
Laptop: Lenovo Z580.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 3060Tİ ile hiç zevk almadım yani o kadar söyleyim optimizasyonu hala berbat oyunun sürekli drop yedim , denemek istiyorsanız bir alın belki sizin cihazınızda güzel çalışır belli olmaz

Ben o sistemle oynuyordum.

Hocam 3060Tİ ile hiç zevk almadım yani o kadar söyleyim optimizasyonu hala berbat oyunun sürekli drop yedim , denemek istiyorsanız bir alın belki sizin cihazınızda güzel çalışır belli olmaz
Onun özel ayarları var onları yapınca sıkıntı çıkmıyor.

Dosya Ekleri

• 1700074887587.png
    1700074887587.png
    961,2 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı akşamlar. Şu an Steam üzerinde indirimde olan "Grand Theft Auto IV: The Complete Edition" oyunu 32 TL olduğu için almayı düşünüyorum. Ama ekran kartım bana bir eh dedirtiriyor. Sistemi ufaktan yazayım:
i7 3630QM 2.4GHz
16 GB 2*8 1600MHz DDR3L RAM.
GT 630M 2 GB GPU.
Daha iyisi ya da hiç olmadı GTX bir ekran kartı olsa gözümü kırpmadan alacağım. Ama cidden düşündürtüyor, orta ayarlarda falan 70FPS verse üstünde gözüm yok.
Denemiş olan varsa aldığı performansı yazabilir mi, teşekkürler.
Laptop: Lenovo Z580.

GT 940M kaldırıyor 40 55 FPS arası. 630M de kaldırır herhalde. Olmadı Config ayarlarından çözünürlüğü düşünürsünüz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı