GT 645M Nvidia ekran ayarları kullanılamaz hatası

Mattheas

Kilopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu önceden izleyip aynısını yapmıştım sonra NVIDIA GEFORCE Experience yeni driver olduğunu bildirdi yükledim fakat sonrasında NVIDIA Denetim Masası (Control Panel) e tıkladığımda böyle bir sorun vardı :
W4Xybq.png

Şimdi ise oyunlarda fps düşmesi başladı sanırım yine üstteki Intel HD Grapichs 4000 kullanmaya başladı.
q3AaDq.png

[ÇÖZÜLDÜ] Ekran Kartımda Bir Arıza Olmamasına Rağmen Kod 43 Hatası | Technopat Sosyal
Arkadaşımızın konusuna baktım.
Aygıt Yöneticisinden, görüntü bağdaştırıcıları kısmından, NVIDIA ekran kartına sağ tıklayıp devre dışı bırak'a tıklayıp sonra tekrar etkinleştirmem konusunda biraz güvenmedim yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmede hiç bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ek olarak BIOS'tan kullanılacak ekran kartını değiştirmiş olabilirsiniz. Bende de buna benzer bir problem olmuştu BIOS'ta grafikle ilgili bir seçenek vardı Integrated seçiliydi onu Switchable olarak değiştirdiğimde sorun çözülmüştü.. Eğer sizde böyle bir seçenek varsa kontrol edebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı