NVIDIA Ekran ayarları kullanılamaz

Öncelikle mevcut olan tüm Intel ve NVIDIA sürücülerini kaldır tamamen, ardından bilgisayarının marka ve modelini bana yaz.

Ardından şu mesajda belirttiklerimi yaparsan tüm uygulamalarda NVIDIA ekran kartını kullanır, Intel kullanım dışı kalır.

Intel ve Nvidia kaldırdığımda ekrandan görüntü gidiyor, sadece Nvidia kaldırsam olur mu? Casper Nirvana CNE 2620-8N47P. Bu programı nasıl temin edeceğim? Kusura bakmayın fazla uğraştırıyorum.[h=2][/h]

CNE olarak buldum şuan indiriyorum. Ekran kartı sürücüsü olana tıkladım ve iniyor, Nvidia sürücülerini silip yapıyorum yüklemeyi doğru mudur?
Tüm sürücüleri kaldırmanız gerek tamamen, ekrandan görüntü gidiyordan kastınız nedir? Çokca tüm sürücüleri sildim ve tekrar yükledim vb. tüm işlemleri yaptım ama benzer olay bana olmuyor. Detay verebilir misiniz?

Tüm sürücüleri kaldırmanız gerek tamamen, ekrandan görüntü gidiyordan kastınız nedir? Çokca tüm sürücüleri sildim ve tekrar yükledim vb. tüm işlemleri yaptım ama benzer olay bana olmuyor. Detay verebilir misiniz?

Aygıt Yöneticisinden hem INTEL hem NVIDIA kaldırıp yenibaşlattığımda hiç görüntü olmuyor.

Aygıt yöneticisinden değil de Denetim masasından kaldırın. :)

Tamam :) İndiğinde bunları yapıp çözersem sorunu çay içmeye beklerim dostum.

- - - Güncellendi - - -

Aygıt yöneticisinden değil de Denetim masasından kaldırın. :)

Böyle bir hata alıyorum.
syhvy.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı