NVIDIA Ekran ayarları kullanılamaz

Driver Fusion isimli programı indirip NVIDIA için tarama yapıp tamamen kaldırırmısınız? Aynı zamanda intel'ide kaldırmanız gerek. Ardından kurmayı tekrar deneyin lütfen.
Evet ekran bu görünümü aldı. Nvidia ve İntel sildim. Chıpset olan bölümden silmedim ama yanlış olmamıştır umarım.
sykt1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok doğru yaptınız, şimdi Casper'ın sitesinden indirdiğiniz sürücüyü yüklemeyi dener misiniz lütfen?

İlk Nvidia sürücüsünü yüklemeye çalıştım önceki hatayı aldım, şimdi intel'i yükleyip sonra deneyeceğim.

Maalesef değişen bir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biosunuzda dediğim yönde bir ayar yoksa ve hiçbir şekilde NVIDIA ekran kartı algılanmıyorsa sorun işletim sistemi/sürücü sorununu aşıp doğrudan ekran kartınızda bir sorun olabilir, aksi hâlde çoktan yüklemiş olmanız gerekirdi Casper'ın sitesinden indirdiğiniz sürücüleri.

Biosunuzda dediğim yönde bir ayar yoksa ve hiçbir şekilde NVIDIA ekran kartı algılanmıyorsa sorun işletim sistemi/sürücü sorununu aşıp doğrudan ekran kartınızda bir sorun olabilir, aksi hâlde çoktan yüklemiş olmanız gerekirdi Casper'ın sitesinden indirdiğiniz sürücüleri.

Bazı yerlerde bios güncelleyin sorun geçecektir diyorlar olabilir mi?

Harici ekran kartı bozulmuş gibime geliyor. Ürünü grarantiye gönderim derim. Hata kodu nedir bu arada, kimse sormamış.
Abi dediğin gibi ya arkadaş modelini yanlış veriyor da biz ona yanlış sürücüleri öneriyoruz ya da harici ekran kartı bozulmuş. Hata ile ilgili resim olduğundan hata kodunu sormamıştım.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı