20 Temmuz 2013 Mesaj: 5 Oynamayı pek beceremediğim Metro serisinin son oyunu. En azından oynadım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014 Genişletmek için tıkla...
Oynamayı pek beceremediğim Metro serisinin son oyunu. En azından oynadım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2013 #3 Teşekkür ederim Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2013
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2013 #4 Süper olmuş dostum eline sağlık.
H hamza abi Hectopat Katılım 24 Haziran 2013 Mesajlar 117 20 Temmuz 2013 #5 Oyun low'da bile iyi gözüküyor ya, keşke yapay zekası da bu kadar gerizekalı olmasaydı. İyi video.
KS KS M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2013 #6 arkham dedi: Süper olmuş dostum eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Oynamayı becerebildiğim kadar bu oyunu işte hamza abi dedi: Oyun low'da bile iyi gözüküyor ya, keşke yapay zekası da bu kadar gerizekalı olmasaydı. İyi video. Genişletmek için tıkla... Evet yapay zekada sıkıntılar fazla. Teşekkür ederim
arkham dedi: Süper olmuş dostum eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Oynamayı becerebildiğim kadar bu oyunu işte hamza abi dedi: Oyun low'da bile iyi gözüküyor ya, keşke yapay zekası da bu kadar gerizekalı olmasaydı. İyi video. Genişletmek için tıkla... Evet yapay zekada sıkıntılar fazla. Teşekkür ederim