GT 650m'in CS:GO Performansı

esBen

Hectopat
Daha fazla  
Samsung PC'm var:
  • GT 650m
  • 8 GB RAM
  • Intel Core i7 3630QM
CS:GO oynar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim Gt 330m ile oynuyorum. Rahat oynarsın. Samsung R580-js01tr bilgisayarım. Netten bakıp kıyaslayabilirsin.

Bilemiyorum. Yetkili bi abi ilgilenir. Driverlar güncel virüs yok vb ekstra bilgileri paylaşında yardımcı olsunlar. Birde oyunu hangi özelliklerde açmaya çalıştığınızı yazın. Ben en düşükte oynuyorum sanırsam.

Oynayabilmeniz lazım. Driver'larınızı güncelleyin. Virüs taraması yapın. MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz ?

Hocam çok bilgim yok driver nasıl güncellerim birde optimus pc yani intel hd 4000 de var aynı zamanda
Bilemiyorum. Yetkili bi abi ilgilenir. Driverlar güncel virüs yok vb ekstra bilgileri paylaşında yardımcı olsunlar. Birde oyunu hangi özelliklerde açmaya çalıştığınızı yazın. Ben en düşükte oynuyorum sanırsam.
En düşükte

Hocam çok bilgim yok driver nasıl güncellerim birde optimus pc yani intel hd 4000 de var aynı zamanda

En düşükte
İlk olarak oyunun grafiklerini en düşükten çıkarın ki kartınız tam olarak kullanılmaya başlansın. Bu siteden Driver'ları güncelleyebilirsin.

En düşükte
Eğer Intel HD 4000 ekran kartı kullanıldığını düşünüyorsan Technopat'ın videosunu izleyebilirsin

Son düzenleme:
Büyük ihtimal sorunun sürücüden kaynaklanıyor. Buradan en güncel sürücüyü indir ve yükle. Yüklerken temiz kurulum kutucuğunu işaretle.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
Daha sonra masaüstü sağ tıklayıp Nvidia denetim masasını aç. 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından tercih edilen grafik işlemciyi "Yüksek Performanslı Nvidia" olarak ayarla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı