GT 710 sistem CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Hamza16GG

Hectopat
Merhabalar,
Öncelikle sistemim;
R3 3200G.
GT 710.
8 GB 3000MHz CL16 RAM.
Windows 10 Pro.

Valorant'da en düşük ayarlar 1152X864'de 80-120 FPS arası alıyorum fakat CS:GO'da ise 30-40 FPS neden böyle oluyor önceki PC'de Intel Pentium vardı bu sistemden kat kat kötü ve eskiydi ama onda bile 50-65 FPS alıyordum.

Not; sistemimde bütün FPS yükseltme ayarları yapılı performansı yükseltecek bütün ayarlar aktif ve ayarlanmış durumda.

O sistemde Vega 8 içeren 3200G varken GT 710 kullanmak, BMW'n varken 124'e binmek gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GT 710'u satın ve işlemcinde olan Vega 8'i kullanın. Ücretsiz FPS arttırsınız. FPS değerleri GT 710 gibi çöp bir kart için normal.

Hocam o sisteme neden GT 710 aldınız ki?
Vega 8 APU grafik kartı daha güçlü.

Hocam ben zaten Vega 8'de sıkıntı çektiğim için kuzenimden GT 710'u ödünç aldım 5-6 ay sonra işlemciyi ve ekran kartını yeniliyeceğim. Eskiden Valorant'da aynı ayarlarımda 70-100 arası FPS alıyordum ve oyun hiç akıcı değildi ama bu ekran kartını takınca oyun çok akıcı oldu ve FPS 75-110 arası olmaya başladı bende hiç kullanmadım o günden sonra Vega 8'i.
Oyunu işlemci üzerinde bulunan GPU ile oyna sorun çözülür. Ekran kartını satabilirsin.

Hocam ben zaten Vega 8'de sıkıntı çektiğim için kuzenimden GT 710'u ödünç aldım 5-6 ay sonra işlemciyi ve ekran kartını yeniliyeceğim. Eskiden Valorant'da aynı ayarlarımda 70-100 arası FPS alıyordum ve oyun hiç akıcı değildi ama bu ekran kartını takınca oyun çok akıcı oldu ve FPS 75-110 arası olmaya başladı bende hiç kullanmadım o günden sonra Vega 8'i.
O sistemde Vega 8 içeren 3200G varken GT 710 kullanmak, BMW'n varken 124'e binmek gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GT 710'u satın ve işlemcinde olan Vega 8'i kullanın. Ücretsiz FPS arttırsınız. FPS değerleri GT 710 gibi çöp bir kart için normal.

Reis aşağıya yorum yaptım bir bakar mısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı