GT 710 sistem için uygun Windows sürümü önerisi

Felix Reed

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce GT710
İntel Pentium G3420
16 GB Ram
Casper Nirvana Deskop
Meslek
Öğrenci
GT 710 ekran kartı ve Pentium G3420 işlemciye sahip eski bir bilgisayarım var anakartı bozulmuştu o yüzden uzun süredir kullanmıyordum, tamir ettirdim ancak çok yavaş hangi Windows sürümü daha uygun?

Güncel Windows gerektirecek programlar kullanmıyorum ve düzgün sitelere giriyorum, internette çok işim yok diyorsan Windows 8.1, Windows 7 veya Vista olabilir. Tabii bunlar yerine hafif Windows 10 sürümleri daha güvenli olur. Ama daha rahat etmek istiyorum diyorsanız şahsen Linux öneririm. Windows'a göre daha hafiftir. Linux Mint iyi olabilir dağıtım olarak sanırım.

Güncel Windows gerektirecek programlar kullanmıyorum ve düzgün sitelere giriyorum, internette çok işim yok diyorsan Windows 8.1, Windows 7 veya Vista olabilir. Tabii bunlar yerine hafif Windows 10 sürümleri daha güvenli olur. Ama daha rahat etmek istiyorum diyorsanız şahsen Linux öneririm. Windows'a göre daha hafiftir. Linux Mint iyi olabilir dağıtım olarak sanırım.
linux kurmak dediğiniz gibi daha rahat olur ama oynadığım birkaç oyun var bildiğim kadarıyla linuxa oyun kurmak zor

Linux kurmak dediğiniz gibi daha rahat olur ama oynadığım birkaç oyun var bildiğim kadarıyla Linux oyun kurmak zor.
Şu siteden oynadığınız oyunların desteklenip desteklenmediğine bakabilirsiniz.

Eğer oynadığınız oyunlar korsan ise Lutris aracılığıyla oynayabilirsiniz.

Şu siteden oynadığınız oyunların desteklenip desteklenmediğine bakabilirsiniz.

Eğer oynadığınız oyunlar korsan ise Lutris aracılığıyla oynayabilirsiniz.
fnaf serisini oynuyorum hafif diye linuxa iner mi bide ara sıra roblox felan giriyorum bir sitede okumuştum robloxun linuxda desteği yok yazıyordu

FNAF serisini oynuyorum hafif diye Linux'a iner mi? Bir de ara sıra Roblox falan giriyorum bir sitede okumuştum Roblox'un Linux'da desteği yok yazıyordu.
FNAF serisi destekleniyor, Steam'den oynuyorsanız sorunsuz bir şekilde oynarsınız çünkü gördüğüm üzere ana serinin çoğu oyunu Platin almış. Eğer elinizde korsan bir sürümü varsa onu da Wine ile çalıştırabilirsiniz.
Roblox için Waydroid kullanabilirsiniz ancak sisteminiz yüksek ihtimalle yetersiz geleceğinden dual boot yapabilir veyahut direkt Windows 10 LTSC sürümlerine bakabilirsiniz. Hangisi işinize gelirse.

FNAF serisi destekleniyor, Steam'den oynuyorsanız sorunsuz bir şekilde oynarsınız çünkü gördüğüm üzere ana serinin çoğu oyunu Platin almış. Eğer elinizde korsan bir sürümü varsa onu da Wine ile çalıştırabilirsiniz.
Roblox için Waydroid kullanabilirsiniz ancak sisteminiz yüksek ihtimalle yetersiz geleceğinden dual boot yapabilir veyahut direkt Windows 10 LTSC sürümlerine bakabilirsiniz. Hangisi işinize gelirse.
yorumunuz için teşekkür ederim windows 10 ltsc bir bakacağım

Yorumunuz için teşekkür ederim, Windows 10 LTSC bir bakacağım.
Hayhay!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı