Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 SSD veya HDD modeli 1 TB Western WDC WD10EZEX Ekran kartı GeForce GT 710 (MSI) Anakart M4A78LT-M-LE (AM3) İşlemci AMD Phenom II X4 945 BIOS ekranında dahi donup tepki vermediği oldu. Görüntü donduğunda klavyenin ışığı sönüyor
intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.710 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #2 Ekran kartın gg olmuş olabilir veya monütör gg olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #3 intikk dedi: Ekran kartın GG olmuş olabilir veya monitör GG olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranında dahi donmasına neden olabilir mi ekran kartı arızalı olsa? Artı 0 Eksi
intikk dedi: Ekran kartın GG olmuş olabilir veya monitör GG olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranında dahi donmasına neden olabilir mi ekran kartı arızalı olsa?
intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.710 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #4 Pardon yanlış oldu malwarebytes ile tarama yap. Vastrensien dedi: BIOS ekranında dahi donmasına neden olabilir mi ekran kartı arızalı olsa? Genişletmek için tıkla... Tam okumadım pardon. Artı 0 Eksi
Pardon yanlış oldu malwarebytes ile tarama yap. Vastrensien dedi: BIOS ekranında dahi donmasına neden olabilir mi ekran kartı arızalı olsa? Genişletmek için tıkla... Tam okumadım pardon.
canerrras Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #5 Vastrensien dedi: BIOS ekranında dahi donup tepki vermediği oldu. Görüntü donduğunda klavyenin ışığı sönüyor. Genişletmek için tıkla... Darboğaz? Artı 0 Eksi
Vastrensien dedi: BIOS ekranında dahi donup tepki vermediği oldu. Görüntü donduğunda klavyenin ışığı sönüyor. Genişletmek için tıkla... Darboğaz?
intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.710 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #6 Malwarebytes ile tarama yap. canerrras dedi: Darboğaz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı güçlü işlemci güçsüz olduğunda darboğaz olur. Artı 0 Eksi
Malwarebytes ile tarama yap. canerrras dedi: Darboğaz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı güçlü işlemci güçsüz olduğunda darboğaz olur.
KS KS Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #7 intikk dedi: Malwarebytes ile tarama yap. Genişletmek için tıkla... Tarama yaptım bir sorun çıkmadı. Artı 0 Eksi
intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.710 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #8 Vastrensien dedi: Tarama yaptım bir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Sorun işlemci kaynaklı ozaman. Artı 0 Eksi
Vastrensien dedi: Tarama yaptım bir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Sorun işlemci kaynaklı ozaman.
KS KS Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #9 canerrras dedi: Darboğaz? Genişletmek için tıkla... Ne yapmamı önerirsiniz ? Artı 0 Eksi
intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.710 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #10 intikk dedi: Malwarebytes ile tarama yap. Ekran kartı güçlü işlemci güçsüz olduğunda darboğaz olur. Genişletmek için tıkla... Vastrensien dedi: Ne yapmamı önerirsiniz ? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
intikk dedi: Malwarebytes ile tarama yap. Ekran kartı güçlü işlemci güçsüz olduğunda darboğaz olur. Genişletmek için tıkla... Vastrensien dedi: Ne yapmamı önerirsiniz ? Genişletmek için tıkla...