Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 SSD veya HDD modeli 1 TB Western WDC WD10EZEX Ekran kartı GeForce GT 710 (MSI) Anakart M4A78LT-M-LE (AM3) İşlemci AMD Phenom II X4 945 BIOS ekranında dahi donup tepki vermediği oldu. Görüntü donduğunda klavyenin ışığı sönüyor
intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.710 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #21 Vastrensien dedi: 600W PSU Mevcut Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #22 Simero dedi: Hocam arkadaşlar size çok yanlış cevaplar vermiş, Klavyenin ışığı yanmıyorsa klavye çalışmıyordur bu yüzden biosun donduğunu sanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne geçince sistem kilitlenince farede çalışmıyor klavyede bazen oluyor bunlar Artı 0 Eksi
Simero dedi: Hocam arkadaşlar size çok yanlış cevaplar vermiş, Klavyenin ışığı yanmıyorsa klavye çalışmıyordur bu yüzden biosun donduğunu sanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne geçince sistem kilitlenince farede çalışmıyor klavyede bazen oluyor bunlar
Simero Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 204 Çözümler 2 Yer Panamalar 12 Nisan 2022 #23 Vastrensien dedi: Masaüstüne geçince sistem kilitlenince farede çalışmıyor klavyede bazen oluyor bunlar Genişletmek için tıkla... Başka klavye yada fare üzerinden deneme şansın varmı? Artı 0 Eksi
Vastrensien dedi: Masaüstüne geçince sistem kilitlenince farede çalışmıyor klavyede bazen oluyor bunlar Genişletmek için tıkla... Başka klavye yada fare üzerinden deneme şansın varmı?
KS KS Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #24 Simero dedi: Başka klavye yada fare üzerinden deneme şansın varmı? Genişletmek için tıkla... Denedim hepsinde aynı sorun. Görüntü ekranda ne varsa o şekil donuyor mesela saat hiç değişmiyordu. Artı 0 Eksi
Simero dedi: Başka klavye yada fare üzerinden deneme şansın varmı? Genişletmek için tıkla... Denedim hepsinde aynı sorun. Görüntü ekranda ne varsa o şekil donuyor mesela saat hiç değişmiyordu.