GT 720M performans sorunu

Daha fazla  
Şu sorunu bir türlü çözemedim lütfen bilen bir kişi bana yardım etsin, bunu okuyorsanız yetkili veya bilgisayardan tamamen anlayan biriyseniz cevabınızı bekliyorum, çünkü hep cevap yazanlar benim gibi kişilerdi.
Sorunuma gelirsek, arkadaşlar bilgisayarımda kasma sorunu var yani kasmayan oyunlarım 70 80 FPS aldığım oyunlarımda 30 20 FPS görüyorum, biraz araştırma yaptım AIDA 64 indirdim ve orada normal ekran kartım olan Nividia GeForce 720M yerine Intel HD Graphics 4000'i görüyor hiçbir yerde o yok.
Sistem özelliklerim;
  • GT 720M
  • RAM 4 GB
Gerisini tam olarak bilmiyorum isterseniz yazabilirim.

Optimus bulunan laptoplarda, yüksek işlem gerektirmediği sürece harici ekran kartı aktif hale gelmez. Bu yüzden göremiyorsun, AIDA 64'te grafik işlemci kısmında iki GPU'yu da görürsün.
Sorununa gelecek olursak, öncelikle sürücü güncel değilse güncelle, güç seçeneklerini kontrol et, dengeli moda al. Isınma sorunu olup olmadığını kontrol et.

Anladım yapacağım. Bir şeyler daha aktarmak istiyorum. Ekran kartı bölümünde Dxdiag'da DirectX 3D hızlandırması YOK yazıyor ve geçerli görüntü modu YOK Monitör YOK yazıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı