GT 730 alınır mı?

Şu anda HD5450 kullanıyorum. Minecraft'ı ise 1.16.5 oynuyoruz ve OptiFine ile oynuyorum. En düşük ayalarda shadersiz. Bence idare edebilir bu şekilde. Benim bildiğim GT 730 HD5450'ye göre daha iyi ama ne kadar doğru bilmiyorum

Bu devirde o kart alınmaz usta.

Şu anda ki bütçem ile sanırım sadece GT 730 alabilirim (fiyatalara baktığım kadarıyla.) Sizce HD5450 ile devam mı edeyim yoksa GT 730 mu alayım. %90 ihtimal GT 1030 alamam çünkü.

Güç kaynağınızı öğrenebilir miyim?

Tabii, etiketi kayıp ama yanlış hatırlamıyorsam 250W olmalı.

Bak kanka bir yerden sonra o kart hiç yetmeyecek sana sana tavsiyem az daha paranı biriktir.
2. ekran kartlarında fırsat kovala yoksa ileride pişman olursun bu konuda deneyimli biriyim

İfadeler: vsn
Bak kanka bir yerden sonra o kart hiç yetmeyecek sana sana tavsiyem az daha paranı biriktir.
2. ekran kartlarında fırsat kovala yoksa ileride pişman olursun bu konuda deneyimli biriyim

Tamam, sanırım GT 1030 alacağım. İşlemcime darboğaz yapar mı peki? İşlemcim Pentium G850.

Başka bir konu açtığımda bana bu ekran kartını önermişlerdi; Tıkla!

İşlemciniz pek iyi sayılmaz, zira güç kaynağı da öyle. Bu bakımda GT 1030 en mantıklı seçim gibi durmakta.

İfadeler: vsn
Bu işlemci ile kesinlikle darboğaz yapar.

O zaman sıkıntı büyük, maalesef yeni bir işlemci alamam. GT 730 için darboğaz olmayacağı yazıyordu. O zaman GT 730 alıcam. YouTube'de izlediğime göre beni idare edebilir. O kadar sık oyun oynayan biri değilim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…