muhammed gültekin
Hectopat
Daha fazla
Evet arkadaşlar 1 hafta önce vatandan yeni ekran kartı aldım. Ekran kartının modelini vermek gerekirse MSI GT 730. Bunu sistemime takmadan önceki ekran kartım ise ATI Radeon 6350 model bir ekran kartı takılıyıdı. Ama herhan gibi bir masaüstünde donma kasma yaşamıyordum. Ama nedense ekran kartını taktıktan sonra sorun yaşamaya başladım. Allah var oyunlarda kasma gibi bir sıkıntım yok ama nedense bilgisayarımın kapanma ve açılma hızı uygulama açma hızı yavaşladı. Bilgisayara format mı atmam gerekiyor ?
Yardım ederseniz sevinirim. Ama dediğim gibi ekran kartından memnunum. Allah Recep Bey'den razı olsun ekran kartınıı GT 730 GTA 5 Performans Testi'i adlı video'yu izleyerek aldım. Zaten eski ekran kartımın soğutucusu bile yoktu resimde gördüğünüz gibi
Bu da yeni aldığım ekran kartı görüntüsü:
Yardım ederseniz sevinirim. Ama dediğim gibi ekran kartından memnunum. Allah Recep Bey'den razı olsun ekran kartınıı GT 730 GTA 5 Performans Testi'i adlı video'yu izleyerek aldım. Zaten eski ekran kartımın soğutucusu bile yoktu resimde gördüğünüz gibi
Bu da yeni aldığım ekran kartı görüntüsü:
Son düzenleyen: Moderatör: