GT 730 ekran kartım gözükmüyor

Çağlar Şanlı

Femtopat
HD 5450 ekran kartı kullanıyordum sonra R7 240 aldım Driver falan yükledim sonra GT730 4 GB aldım şu an o var ama kasaya takınca DxDiag'da Microsoft temel görüntü sürücüsü diyor. Aygıt yöneticisinde ise Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı diyor. GT730 Driver yüklüyorum kabul etmiyor uyumlu değil diyor. Bunun çözümü nasıl? Bir yerde böyle bir şey görüp de çözümünü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

d

ddu yu çalıştırdım güvenli çalıştırı başlattım ama açıldığında şifremi kabul etmiyor
DDU şifre istemiyor ki?

Windows'a giriş yapamıyor musun?

O durumda, Windows şifresi değil de giriş yaptığım Microsoft hesabı (E-Posta) şifresini girin.

e posta şifremle giriş yaptım fakat internet olmadığından heralde ddu programı açılmıyor ve açık gelmedi
Dostum, DDU ile videolar izle. O şekilde sürücüleri kaldır ve güvenli moddan çık. Normal moda geç ve linkini attığım 388 sürücüsünü indirsin ve kur.

DDU için internet gerekmiyor. Doğru yerden indirdiğine emin misin?

DDU indirdikten sonra kurduğun dizine bir dosya açar ve dosyaları oraya çıkarır. Orada DDU. Oradan açacaksın.

İndirdiğin DDU, sıkıştırılmış paket. O indirdiğin dosyayı masaüstüne at ve çalıştır. Masaüstüne bir tane daha DDU klasörü gelir.
3 saat geçmiş ve konu sahibinden cit yok. DDU İLE sürücü silmek Max 15 dakika. 3 saat ne yapmaya çalışıyor hala anlayabilmiş değilim...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı